Copy
          Hamlin Fistula Nederland

Nieuwsbrief Hamlin Fistula Nederland

Moederdag Special
Wil jij een heel bijzonder Moederdagcadeautje geven?
Geef vrouwen in Ethiopië dan de kans om veilig moeder te worden!
Voor veel vrouwen in Ethiopië brengt een zwangerschap een groot risico met zich mee. Er is onvoldoende gezondheidszorg, vooral in de afgelegen plattelands-gebieden. Vrouwen bevallen in veel gevallen zonder begeleiding van een verloskundige en wonen vaak heel ver van het ziekenhuis. En, als het misgaat dan….
 
Hamlin Fistula Nederland draagt bij aan het opleiden van jonge capabele vrouwen uit afgelegen gebieden tot zelfstandig werkende verloskundigen. Deze verloskundigen gaan na hun opleiding aan de slag in klinieken op het platteland.
 
De verloskundige kan door haar kennis en ervaring snel besluiten of een aanstaande moeder wel of niet in een ziekenhuis moet bevallen. Verder geeft ze zowel voor, tijdens als na de bevalling noodzakelijke zorg aan (aanstaande) moeders.
 
Op zondag 8 mei is het Moederdag. Laten we als vrouwen en moeders solidair zijn met de vrouwen in Ethiopië. Geef ze de kans op een veilige bevalling, een veilige start voor hun baby en een gelukkig moederschap. Dat kun je doen door een donatie aan HFN te doen.
Help ons met dit levensreddende werk!
Doneren kun je hier: http://fistulahospital.nl/doneren/
o.v.v. Moederdag

Als dank ontvang je een kaart voor Moederdag. Die kaart kun je natuurlijk ook aan een andere speciale vrouw geven, zoals je moeder. Om de kaart naar jou of je moeder te kunnen sturen hebben we wel een postadres nodig. Je kunt je adresgegevens mailen naar: secretariaat@fistulahospital.nl

 
Wilde Ganzen ondersteunt het verloskundigenproject van Hamlin Fistula Nederland in Ethiopië. Voor iedere gedoneerde Euro legt Wilde Ganzen € 0,50 bij.

Namens alle (aanstaande) moeders in Ethiopië heel erg bedankt!
Copyright © 2016 Hamlin Fistula Hospital Nederland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp