Copy
          Hamlin Fistula Nederland

Nieuwsbrief Hamlin Fistula Nederland

Blote Voeten Festival, 12 november 2016, Veluwehal Barneveld
Deze nieuwsbrief staat geheel in het teken van een nieuw evenement: het Blote Voeten Festival, dat plaats zal vinden op 12 november in de Veluwehal in Barneveld.

De opbrengst van het evenement gaat naar het project van HFN voor 2016:
een ambulance voor het ziekenhuis in Metu en starterspakketten voor net afgestudeerde verloskundigen in Ethiopië.
Het Blote Voeten Festival
In de ochtend en middag staan allerlei workshops gepland rond het thema “blote voeten”. Zo kun je dansworkshops volgen (salsa, country en afro/latin) of lekker zingen in het voor deze dag te vormen projectkoor “Bare Feet”.
Maar misschien voel je meer voor improvisatietheater of wil je wel eens op zoek naar de clown of de muzikant in jezelf. Ook zijn er workshops te volgen over het maken van gedichten, leer je schilderen op paneel of portretfoto’s maken.
Aan het eind van de middag kun je meedoen aan een repetitie die moet leiden tot een spetterende voorstelling diezelfde avond.
Inschrijven voor een workshop kost € 10,- (inclusief entree voor de avond). Je kunt je inschrijven voor meerdere workshops, tenzij ze elkaar qua tijdstip overlappen.

Nodig al je vrienden en familie uit om naar je optreden te komen kijken.

Iedereen is 's avonds vanaf 20.00 uur van harte welkom om het resultaat van alle inspanningen te komen zien. Een entreekaartje voor de voorstelling kost maar € 5,-.
Het is als workshopdeelnemer uiteraard niet verplicht om mee te doen aan de avondvoorstelling, maar het is wel erg leuk om elkaar en anderen te laten zien wat die dag aan acts en kunstwerken heeft opgeleverd.

Schrijf je in op www.voetenfestival.nl zodat de Hamlin verloskundigen hun levensreddende werk kunnen blijven doen. De flyer met alle informatie vind je hier.
Wilde Ganzen ondersteunt het project van HFN. Voor iedere euro die wordt ingezameld tijdens het Blote Voeten Festival legt Wilde Ganzen € 0,50 bij. Het complete projectvoorstel kun je hier downloaden.
Wil je op de hoogte blijven van alle actualiteiten? Like dan onze Facebookpagina!
Copyright © 2016 Hamlin Fistula Hospital Nederland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp