Copy
Logo

Nyhetsbrev - V 20

Gökottegolf, Juniorloppis 23/5, Regelkunskaper, Närspelsdag

Gökottegolf

Torsdag den 26/5 är det tävlingsdags igen. Denna gång är det Gökottegolf där singeltävling spelas och med gemensam start 07:00!

Sponsor för tävlingen är Sängcomfort/BoConcept

Anmälan gör ni precis som vanligt via Min Golf.

Varmt välkomna!

Juniorloppis 23/5

Måndag den 23/5 genomför vi en Juniorloppis på golfklubben. Ni som har klubbor eller annat till juniorer att sälja är varmt välkomna att ta med och ha en så kallad bakluckeloppis på parkeringen. Från klubbens sida kommer även diverse saker från vinden säljas, såsom extra finglas, tavlor m.m. Dessa intäkter går självklart helt till våra juniorer.

Välkomna måndag 23/5 18:00-19:30 för att sälja och köpa juniorgolfutrustning!

Regelkunskaper

Att ha koll på regelboken inom golf har sina fördelar. Detta visades under 2022 års Masters då nuvarande världsettan Scottie Scheffler utnyttjade sina kunskaper till sin fördel. Läs genom att klicka HÄR

Närspelsdag

Torsdag den 26/5 9:00-12:00 tar Nicholas och Kristian ett helhetsgrepp om just ditt närspel. Under 3 timmar går ni igenom bunker, pitch, chip och putt för att hjälpa kunna spara slag runt green kommande rundor. Era PROs visar även olika slag och förklarar varför rätt utrustning är viktigt i dessa slag. Ni får därefter även prova olika typer av klubbor får att se om det faktiskt kan vara klubbans fel att ni inte lyckas med dessa slag. Om ni därefter väljer att köpa en eller flera klubbor får ni lite extra rabatt!

En närspelsdag med extra allt helt enkelt!

Några platser finns kvar och anmälan gör ni genom att klicka HÄR och fylla i era uppgifter längst ned på sidan.

Välkomna!

Trevlig helg önskar vi alla från personalen