Copy
Logo

Nyhetsbrev - V 29

SM äkta makar, Haverdalsvecka, KM 20-21/8

SM äkta makar

Den 2-3/7 spelades SM äkta makar 120+ på Friiberghs Golfklubb. Under tävlingen var Helén och Rutger Barrdahl med som är medlemmar hos oss på Haverdal och de lyckades spela otroligt fin golf.

De kan nu titulera sig svenska mästare 2022 och vi från klubben vill härmed gratulera dem till deras fina prestation.

Stort grattis!!

Haverdalsveckan

Vecka 28 var det som traditionen bjuder åter dags för Haverdalsveckan. I närmast perfekt golfväder spelades det golf i dagarna sex. Totalt hade vi fantastiska 1000 deltagare. I vanlig ordning blandades det fantastiska slag med några lite mindre bra. Bland annat gjordes det en HIO på hål 5. Än en gång stort grattis till alla pristagare! Missade du chansen att tävla vecka 28 så hittar du årets resterande tävlingar på vår hemsida.

KM 20-21/8

Nu börjar det närma sig årets Klubbmästerskap som äger rum helgen 20-21/8. KM spelas som vanligt i olika åldersklasser likväl scratch. Vi hoppas på många anmälningar då detta kommer bli en av de bästa helgerna på året. Till årets KM har vi även Sängcomfort/BoConcept som sponsor!

Under samma helg väljer vi även i år att ha KM Longdrive som var mycket uppskattat förra säsongen. Detta kommer att synkas med starttiderna i KM så att ni kan vara med på båda delarna. Även här gäller åldersklasser men även vem som slår längst dam, herr respektive junior hos oss på Haverdal. Final mellan de 3 bästa per grupp sker sedan under söndagen då RUFF är på plats som sponsor.

Anmälan öppnar måndag 1/8 - Välkomna!

PS! Vi lägger även med en extra KM-nyhet vilket är att vi i år kommer genomföra Putt-KM under samma helg vilket det kommer mer info om i nästa nyhetsbrev.

Med andra ord, boka in helgen 20-21/8 för den bästa KM-upplevelsen någonsin.. :)

Trevlig helg önskar vi alla från personalen