Copy
Nieuwsbrief 17 mei 2022
Zoals u weet loopt er al geruime tijd een studie naar woning­bouw voor de locatie van tennispark OverdeSchie. Inmiddels zijn we een aantal stappen verder. Zo heeft de gemeente in het eerste kwartaal van dit jaar de Nota van Uitgangs­punten voor de locatie vastgesteld en heeft de ontwikkelaar op basis daarvan de haalbaarheids­studie recent afgerond. Kortom, belangrijke ontwikkelingen voor Park OverdeSchie, waar we u graag meer over vertellen tijdens een informatie-­inloopavond.
Uitnodiging
We nodigen u dan ook van harte uit om aanwezig te zijn tijdens de informatie-­inloopavond op donderdag 2 juni aanstaande. De ontwikkelaars en de architect geven u graag een toelichting op de plannen en kunnen eventuele vragen beantwoorden.

We wijzen u erop dat het project zich nog steeds in een vroeg stadium bevindt. Tijdens de inloop­bijeenkomst zullen we u meer vertellen over de stedenbouw­kundige inrichting van het terrein, de onderzoeken die we daarvoor tot heden hebben laten uitvoeren en aan wat voor soort woningen op dit moment wordt gedacht. Er zijn nog geen ontwerpen van woningen te zien en er zijn geen verkoop­prijzen bekend.
Meld u uiterlijk 30 mei aan voor de participatie inloopavond op 2 juni
Op de website kunt u zich tot uiterlijk maandag 30 mei aanstaande aanmelden voor de inloopavond. Om de komst van belang­stellenden te structureren zullen we werken met tijds­blokken. U kunt bij de aanmelding het tijdsblok van uw voorkeur doorgeven. U ontvangt dan vooraf een bevestiging van uw deelname met daarin het tijdsblok waarin u bent ingedeeld en verdere details.
Wat: Informatie-­inloopavond Park OverdeSchie
Wanneer: Donderdag 2 juni 2022
Tijden: Van 19.00 uur tot 21.00 uur
Duur: U kunt een tijdsblok van 30 minuten kiezen
Locatie: Best Western Airporthotel
Vliegveldweg 59, 3043 NT Rotterdam
AANMELDEN
Vervolgstappen
Naar verwachting zal de gemeente voor de zomer het duidelijk hebben of zij medewerking wil geven aan het daadwerkelijk uitvoeren van dit project en de bestemmings­plan­wijziging. Daarna zullen ook de vervolg­stappen en verdere planning worden vastgesteld. Wij houden u via de website en de nieuwsbrief graag op de hoogte hiervan.

Graag tot ziens op donderdagavond 2 juni!

Hartelijke groet,
Team Park OverdeSchie
Copyright © 2022 brickx, All rights reserved.


 
Bekijk de mail in uw browser, update uw gegevens of schrijf u uit.


Email Marketing Powered by Mailchimp