Copy
Vanaf 1 november zijn wij drie dagen per week open, vrijdag, zaterdag en zondag. Andere dagen alleen op afspraak.
twitter twitter
Lees onze vernieuwde "Nieuwsbrief"en kijk op onze Nieuwe site

De making of:

Van twee site's naar
1 hele nieuwe.

Mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Budeco .nl

Free Heart Organisatiebureau .NL & De Blauwe Meije .NL:
Dat was niet handig. Zetten we de arrangementen alleen op Free Heart of juist ook op De Blauwe Meije. Slapen doe je in de B&B van De Blauwe Meije, maar Free Heart heeft er een leuk arrangement voor bedacht, Varen & Slapen. kortom tijd om een besluit te nemen. Na een avond met de lokale ondernemersvereniging, waar ook een van de collega's het digitale roer had om gegooid was het nu aan ons de beurt.  we hebben Budeco.nl maar eens uitgenodigd voor koffie met appeltaart. Een van de  resultaten leest u nu, de nieuwsbrief.

De website's was een anders verhaal, een was gemaakt in DRUPAL en de andere in DOTNETNUKE, bent u er nog?  Dat kan handiger, we zijn nu over gestapt op Wordpress. Hier hadden we al enige ervaring door dat wij zo nu en dan een Blog plaatsten, een website is echter een andere verhaal, maar hij staat, kijk zelf maar.
Schapendrijven, de rest was al ontsnapt..

Geen prijs, maar we gaan door.

Dit jaar helaas geen prijs in de Groene Hart Streekproduct verkiezing, maar wel weer ideeën te over. Misschien is een Groen Hartige gluten vrij/lactose arm, iets te vooruitstrevend. maar ja dat waren we 3 jaar geleden ook met de Ganzenlever paté, nu won Paul van den Hoven met zijn Ganzenworst. Bewaar deze nieuwsbrief ;-)
Copyright © 2013|De Blauwe Meije, All rights reserved.
*|Nieuwsbrief oktober 2013|*

Ons mails adres is:
*|info@deblauwemeije.nl|*
forward to a friend   unsubscribe from this list   update subscription preferences 
Email Marketing Powered by Mailchimp