Copy
profilskaparen.se
Visas inte meddelandet ordentligt?
Öppna det i din webbläsare

Använd insidan!

Insidan av din förpackning är nästan lika viktig som utsidan, vill man förhöja känslan av kvalité bör man se över vad för roll innehållet ska spegla i just er förpackning och hur man ska nå dit. Samtidigt som interiören skyddar din produkt har du här även en enastående möjligheter att addera budskap, lägga till ny funktionalitet och förhöja värdet på din produkt.
Inredet kan vara det som skiljer din produkt från mängden och kan anpassas för små volymer till storproduktioner, vi hjälper dig att välja rätt metod och utformning för just din produkt!

Nu har Nackademin varit här igen!
35 förpackningsstudenter med läraren Staffan i spetsen!

Dagen började med en produkt- och materialgenomgång, där vi beskrev Profilskaparens syn på design, konstruktion och materialval. Som andra punkt på dagen fick eleverna göra en egen låda, ask och lock, med tumgrepp och en prägling. Ett mycket uppskattat moment! ”Nyttig och bra kunskap” tyckte läraren, och eleverna vill gärna komma tillbaka för att besöka vårt nya visningsrum nu när det börjar bli klart.
Nackademin och Berghs School of Communication är två skolor som Profilskaparen sponsrar med denna typ av utbildning.
Kassar för flaskor

Se din produkt som 3D-Modell innan den produceras.

Vill du kunna se din produkt ur olika vinklar innan den produceras är ett bra första steg att göra den som 3D-modell. Detta är bra ur många perspektiv och säkerställer också att förpackningen kommer att fungera i verkligheten. Du får filen som PDF vilket gör att den blir lätt att skicka vidare. Vi på Profilskaparen kan självklart hjälpa er med detta! Är du nyfiken kan du gå in på vår hemsida och ladda hem ett exempel på hur nedan 3D-Modell kan se ut.
Välj kanal för att själv utforska vårt sortiment och vad vi kan erbjuda.
Profilskaparen AB, 2016

Telefon: 08-447 30 00

Profilskaparen AB
Box 25, 142 21 Skogås
Lyftkransvägen 14
Skogås 142 50
Sweden

Add us to your address book
avbryt prenumeration    uppdatera inställningar