Copy
 

september 2019

Tick Cad nyhedsbrev 

BYGGETEK messe, tip til AutoCAD, nyt om kampagner, information om software, der kan lette deling af CAD-data i 3D format, gazellevirksomhed for andet år i træk og nyt ansigt hos Tick Cad, er blot noget af det, du kan læse om i dette nyhedsbrev.  

AutoCAD Tips & Tricks  

Offset med "CAL"

Få AutoCAD til at udregne eksempelvis en offset afstand. Hvis offset afstanden er 5633/3, så tastes dette på kommandolinjen, når AutoCAD spørger om offset distancen. Men hvis det er et decimal tal, brug hjælpe værktøjet "cal". Når AutoCAD spørger om distancen, skriv "cal" og tryk Enter. Indtast 5623.254/3 og AutoCAD beregner offset afstanden.
Så behøver du ikke anvende lommeregner og mulighed for fejlindtastning minimeres.

Autodesk kampagner

KUN gældende til 26.september 2019
Ved køb af en ny 1-års subscriptions eller 3-års subscription på One AutoCAD, AutoCAD LT/LT for Mac og AutoCAD Revit LT Suite sparer I nu 20%. Kontakt os for tilbud.

Ryd op i gamle licenser og SPAR 20%

Gældende til 25.oktober 2019
Har I en Autodesk  R2019 licens eller ældre uden aktiv maintenance, kan I spare 20% på 1 eller 3-årige subscriptions ved køb af AEC Collection og de fleste individuelle produkter. Kontakt os for mere information.

BYGGETEK messe

Vil I også gerne effektivisere jeres opmålingsprocess? Så mød os på BYGGETEK messen d. 1. oktober 2019 i Horsens. Læs mere

Del nemt dokumenter med Revu

Vidste du, at programmet Bluebeam kan håndtere PDF-filer i 3D? Effektiviser deling og redigering i mellem arkitekten, kunderne og øvrige samarbejdspartnere, ved at konvertere din 2D AutoCAD tegning om til en 3D PDF-fil. Se videoen og kontakt os for mere information.

Gazelle 2019 

Gode løsninger og langvarige relationer med fantastiske kunder og samarbejdspartnere går op i en højere enhed efter blot 6 år. Det er med stolthed, at vi har modtaget kåringen som gazellevirksomhed for andet år i træk. En stor tak til kunder og samarbejdspartnere, vi kunne ikke have gjort det uden jer.

Nyt ansigt hos Tick Cad

Velkommen til vores nye kollega Kasper Nissen - ny Technical Sales Manager. Hans fokus er rådgivningen i forhold til optimering af bundlinjen og workflows med Autodesks software samt 3D laserscanning.
Vi gør det nemt, at få den rette løsning
Med venlig hilsen 
Tick Cad
Sverigesvej 19 - 8700 Horsens - +45 72 118 184 - www.tickcad.dk 
Website
YouTube
LinkedIn
Copyright © 2019 Tick Cad, All rights reserved. 


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.