Copy
View this email in your browser

Forår 2022

Kære alle. 
Vinteren synger på sidste vers og foråret er lige om hjørnet.   
Det samme er forhåbentlig også Corona som vi alle har døjet med i snart 2 år.
Så mon ikke 2022 bliver året hvor vi vender tilbage til det vi kendte før Corona, med familiefester, arrangementer, koncerter og rejser, alt det som mere eller mindre ikke har været muligt for mange mennesker  på grund af restriktioner.   

Medlems kontingent 

Alfa-1 Danmark har send opkrævninger på medlemskontingent til jer alle, vi har dog modtaget en del tilbage, så en opfordring til at huske at opdatere jeres adresse oplysninger hvis i flytter.
Også en lille henstilling til at få betalt hvis du ikke allerede har fået gjort det, så behøver bestyrelsen ikke skal bruge tid på at ringe rundt til dem der mangler.     

Medlemsweekend  d. 10-12 Juni 2022

Fjelsted skov logo

Skal du med på medlemsweekend i år ?

I år kommer weekenden til at foregår på Fjeldsted skovkro, hvor vi også tidligere har været, du kan se billeder fra stedet Her: https://fjelstedskov.dk/om-os/galleri/  program er ikke endelig fastlagt,
Men vi planlægger at have Helene Frost Lungelæge fra  Aalborg,
 som fortæller hvordan hun behandler patienter med Alfa-1, vi har også planlagt vi skal have en kostrådgiver på programmet, vi er også i gang med at finde en socialrådgiver, som måske kan gøre os klogere på systemet / rettigheder, fleksjob mv.
Herudover har vi vores faste musikanter som kommer og sunderholder lørdag aften dem kan du læse om her: https://niceguys.dk/   

Fredag aften efter middagen, har vi underholdning med Henning Nielsen kendt fra ”Danmark har talent”
Den sønderjyske tryllekunstner Henning Nielsen tog dommerpanelet og hele familien Danmark med storm, da han opnåede en flot 3. plads i ”Danmark har Talent ”på TV2. Her beviste Henning Nielsen, at han både er den fødte tryllekunstner og entertainer
Henning Nielsens mest efterspurgte show er hans trylle stand-up show, eftersom det passer til stort set alle arrangementer. Her kan publikum opleve Henning Nielsens for fuld skrue, når han vender op og ned på klassiske tryllenumre og krydrer det med humor, spas, gag og løjer. Showet er en skøn blanding af standup, mystik, bolde, balloner og sågar en gravid gravhund! Det hele bliver serveret tæt på publikum – ja måske endda i hånden på enkelte tilskuere – og naturligvis med Hennings herlige, afvæbnende, selvironiske facon.
Vil du se mere kan du gå på https://www.youtube.com/results?search_query=henning+nielsen


Skal du med  sæt kryds i kalenderen d. 10-12 Juni  

Mere omkring tilmelding kommer slut marts.
 

Alfa-1 Danmark har sammen med de Danske superligaklubber sendt næste 150 fodboldbilletter ud til vores medlemmer. der er 1 par stykker som mangler at modtage deres billetter grundet stor efterspørgsel på en bestemt kamp, vi håber at vi kan få nogle ekstra billetter inden længe.
Nogle har allerede været inde og se fodbold mens andre har deres fodboldkamp til gode, da denne bliver spillet på et senere tidspunkt, Bestyrelsen håber at i alle har haft / eller får en dejlig dag sammen med familien.                                     
Tak til jer som har skrevet ind til bestyrelsen og takket for modtagelsen af billetter, i den forbindelse vil vi gerne dele en tak fra en som modtog billetter:   
    

Det er da helt fantastisk!! 
Her har jeg en 10 årig der brød i gråd af glæde da jeg fortalte ham, at han skal ind og se sin livs første fodbold kamp. 
Kæmpe tak for, at give ham den mulighed
🥰🙏. 

 
Man kan kun blive rørt, når man modtager sådan en takke mail.

  


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Alfa-1 Danmark · Sangfulestien 5, st. · København NV 2400 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp