Copy

Het is bijna weer zover. Nog een paar weekjes en we komen als het lukt allemaal weer naar Nederland. De jongens hebben er al enorm veel zin in.

View this email in your browser

Het is bijna weer zover. Nog een paar weekjes en we komen als het lukt allemaal weer naar Nederland. De jongens hebben er al enorm veel zin in. Nu maar hopen dat ze niet al te teleurgesteld zijn omdat er geen sneeuw ligt. Deze keer komen we voor een wat kortere tijd. De belangrijkste reden is de bruiloft van broer Rik met Anouk. Maar natuurlijk komen we ook weer graag vertellen over ons werk hier.

 

De Bijbelschool. 

Op dit moment zitten we midden in het schooljaar bij de bijbelschool dus elke maandag en vrijdag zijn we daar druk met de lessen. We hebben dit jaar een aantal nieuwe thema’s toegevoegd aan het programma en ook een aantal nieuwe onderwijzers hiervoor kunnen vinden. Dit jaar hebben we ook voor het eerst een aantal praktijklessen die meetellen voor het eindresultaat. 

Samen met een lokale universiteit hebben we kunnen regelen dat onze leerlingen een extra jaar daar kunnen doen en zo een door de staat erkend diploma kunnen krijgen. Dat is iets wat de afgelopen jaren steeds moeilijker werd gemaakt door de overheid. 

 

Aanbiddingsleiders

Naast het lopende programma zijn wij met Iwan Sahertian van onder ander de Kingdom Life College aan het kijken of we in 2017 kunnen beginnen met een opleiding van aanbiddingsleider en aanbiddingsteams. Er is nu al heel wat interesse en het wordt dus spannend om te zien hoe dat zich ontwikkeld.

 

Samen met justitie

Aan het andere uiterste van ons werk zijn wij als bijbelschool gevraagd om samen met mensen van justitie hier uit de stad te kijken wat voor projecten wij samen op kunnen zetten voor jongeren uit de meest gewelddadige wijken hier in de stad. Sowieso al een hele eer wat ons betreft om daarvoor gevraagd te worden en natuurlijk iets dat dicht bij ons hart ligt. Even voor de duidelijkheid het is niet een soort discussie avond met vele anderen maar een gesprek een op een. 

Op zich doen wij hier en daar al wat evangelisatie acties met een aantal rappers in verschillende wijken hier en dit zou dus een mooie stap kunnen zijn om nog meer te doen in deze wijken.

 

Tenslotte nog mooi nieuws dat Jacco is uitgenodigd om in augustus mee te werken bij evangelisatie acties van GX Brasil in Rio de Janeiro bij de Olympische spelen. We zijn aan het kijken wat de mogelijkheden zijn ook met het werk hier dat gewoon door gaat natuurlijk maar in principe is het de bedoeling om daar aan mee te werken.

 

Mogen we bij jullie op bezoek komen?

Dit is allemaal even in het kort maar we komen natuurlijk graag meer vertellen over ons werk tijdens ons bezoek in Nederland. 

We zijn er van 16 juni tot en met 4 juli. We komen graag op bezoek bij jullie kring bijvoorbeeld zodat jullie ook een wat uitgebreider inzicht kunnen krijgen in ons werk en leven in Varzea Grande in Brazilië.

als je ons wilt uitnodigen stuur dan even een mailtje naar djphatb@hotmail.com.

 

We missen nog een vliegticket voor Suzana.

We hopen allemaal naar Nederland te komen maar op dit moment hebben we nog niet genoeg geld bij elkaar om de tickets te kunnen betalen. De tickets voor Jacco en de kinderen zijn geboekt maar nog niet allemaal betaalt en de ticket van Suzana is nog niet geboekt. Die van mij is al betaald door een van onze ondersteuners.

Het is in principe de bedoeling dat we een keer in de twee jaar tickets kunnen betalen uit ons normale budget. Nu komen we dus twee keer in anderhalf jaar vanwege de bruiloft van Rik en op dit moment is onze ondersteuning rond de 70% (en stijgende!) van ons begrote budget. Dan zijn dit dus precies de dingen die er nog niet uit kunnen. 

We willen jullie vragen of jullie ons kunnen helpen met deze kosten. als je flying blue miles hebt van de KLM en die beschikbaar wilt stellen stuur dan even een mailtje naar irene@samma.nl dan kunnen we met genoeg mensen met flying blue punten samen een ticket voor Suzana boeken. Mocht je heel veel airmiles van een andere luchtvaart maatschappij hebben en beschikbaar willen stellen mail dan ook even want wie weet kunnen we die ook gebruiken. als je geld over wilt maken voor de tickets van de jongens of voor die van Suzana dan kan dat naar:

 

NL 62 RABO 0386867143 t.n.v. Jacco Zutphen

 

NL31 ABNA 0507 3440 49 t.n.v. CAMA EVANGELISHE GEMEENTE GOUDA  o.v.v. gift Brazilië reis naar Nederland. Deze gift is dan ook belasting aftrekbaar. Wil je het dan wel even in een mailtje naar mij laten weten zodat we er rekening mee kunnen houden.

 

wij zien er in ieder geval naar uit om jullie over een paar weken te ontmoeten. 

 

Gods Zegen Jacco en Suzana

 

p.s. Morgen, 25 mei ben ik, Jacco jarig. Wat zou het een mooi kadootje zijn als die dag de vliegticket rond komt!!

Copyright © 2016 jacob lima zutphen, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by MailChimp