Yoga Lab's nieuwste reizen, workshops, tips en inspiratie!
Niet goed weergegeven? Bekijk het via je browser.
Dag <<Voornaam>>,

Wat een zomer vol vitamine D! Weldaad voor lichaam en geest. Voeg daar nog gezonde beweging en bewustwording aan toe, en het leven wordt steeds mooier.
Inmiddels zijn we terug verhuisd naar onze eigen studio waar nu meer lessen en workshops aangeboden zullen worden. Tijd voor een feestje en aanbiedingen!

Geniet bijvoorbeeld (met korting) van de extra lessen die weer op het rooster staan en kom zaterdag 29 september naar de Your Own Greater Awareness® Party in Yoga Lab. Meer hierover in deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier!
Het Yoga Lab Team

STUDIO
Kickstart na de zomer: 2 voor 1!
We breiden ons lesaanbod weer uit.
Om zowel jullie als deze nieuwe lessen een kickstart te geven, rekenen we voor deze lessen maar een halve strip op je kaart. Deze aanbieding geldt in geheel september, voor de volgende lessen:
  • Maandag 20:00 - 21:30 uur: Alignment les met Snezana
  • Dinsdag 20:00 - 21:30 uur: Flow les met Yvonne
  • Donderdag 9:30 - 10:30 uur: 50+ les met Natalie
  • Donderdag 18:00 - 19:30 uur: Alignment les met Natalie
Meer info...
Leswijzigingen na de zomer!
o.a. Flow yoga!
De dinsdag 20:00 les wordt een Flow yoga les. De Alignmentles op donderdag 20:00 uur verhuist naar 18:00 uur. De Early Alignment van maandag 8:00 uur is komen te vervallen.
Meer info...
Your Own Greater Awareness® party
Zaterdag 29 september in Yoga Lab!
Naast dat we weer in onze eigen studio zitten, willen we vooral met jullie vieren en delen dat yoga veel verder gaat dat oefeningen op de mat. We trekken yoga breder naar Your Own Greater Awareness®. Hoe sta je in relatie met je omgeving en welk steentje kan je bijdragen in het geheel. Schrijf het in je agenda, kadootje van ons!
Meer info volgt...
Voor nieuwkomers: de introductiekaart!
10 lessen voor maar €75!
Je Yoga Lab ervaring starten met een supervoordelige introductiekaart! Zo krijg je als nieuwkomer rustig de tijd om Yoga Lab te verkennen.
Meer info...
INSPIRATIE
Probiotica Shot
De malle molen.
De laatste jaren kom ik steeds losser van de molen, steeds minder verplichtingen, steeds minder moeten. En langzaam sluipt er een hele lastige vraag naar voren in de ruimte die ontstaat: Wat zou je graag willen? En dan niet het gedroom met in het achterhoofd 'Het kan toch niet want...geld, kinderen, school, etc'. Nee, het is alsof er een lege bladzijde voor je neergelegd wordt die je vrij in mag kleuren.
Wauwww... wat wil ik nu eigenlijk?

Weet dat je op een natuurlijke manier je eigen stressniveau kan reguleren.
Ervaar het openbarende effect van natuurlijke stressreductie...
WORKSHOPS
TRE-introductieworkshop (maandelijks)
Zat 15 sept, 13 okt, 17 nov, 15 dec van 12:00 - 17:00 uur.
TRE (Tension Releasing Exercises): Ervaar het natuurlijke proces van ontladen van chronische spanning. Een populaire, maandelijkse workshop. Kijk ook naar de overige data in 2018!
Meer info en inschrijving...
TRE-verdiepingsworkshop
Zat 22 sept en 1 dec van 12:00 - 17:00 uur.

Verdiep je reeds opgedane TRE-ervaring! Een prachtig vervolg op bijv. de TRE Introductieworkshop of een van onze andere TRE workshops. Een kans om je natuurlijke ontladingsmechanisme nog vrijer te laten stromen en zo je eigen spanningsniveau te verlagen.
Meer info en inschrijving...
Bekkenbodem-workshop
Zo 23 september

Waarom hebben we het wel gemakkelijk over knieklachten maar als we het over het bekkengebied hebben zwijgen we vaak? Jammer want inmiddels zijn er echt heel veel mensen die ‘van onderen’ klachten hebben ontwikkeld en daar kan je echt wat aan doen! Zowel voor vrouwen als mannen.
Meer info en inschrijving...
Nieuw: Dynamisch ouder worden - workshop
Zo 30 september

Deze workshop geeft je inzicht dat je leeftijd niet verantwoordelijk is voor je gebrek aan mobiliteit, maar je gewoontes! Ontdek de handleiding hoe je je evenwicht weer terug vindt. Hoe je souplesse en pijn-vrij door het leven kan bewegen. Hoe je je mobiliteit weer kunt herwinnen en je je voeten gezond en functioneel kunt houden.
De workshop is voor alle lichamen van alle leeftijden die willen investeren in een fit en dynamisch lijf tot op hoge leeftijd.
Meer info en inschrijving...
Nieuwe data: TRE Opleiding
Ervaar en geef het door!
Module 1: 9 - 11 november 2018
Module 2: 1 -3 maart 2019

Yoga Lab is ook een TRE-opleidingsinstituut. Behoefte je te verdiepen in TRE of wil je dit graag zelf doorgeven?
Meer info en inschrijving...
Psoas-workshop (3dg)
(Vr - zon): 23 - 25 november
Relax * Refresh * Renew
De psoas is de grootste spier die reageert (aanspant) als er spanning of stress opbouwt in het lichaam. Disbalans in de psoas kan gevolgen hebben voor je algehele houding als ook voor je ademhaling, spijsvertering en gevoel van gemak. 
Beleef en ontspan je psoas in deze verdiepende workshop. Uniek in Nederland!
Meer info en inschrijving...
Core workshop
(Vr - zon): 7 - 9 december
Een unieke kijk op Core!
Ipv het bewust aanspannen van spieren (vermoeiend en kortstondig) zul je ervaren dat de natuurlijke Corekracht een gevolg is van je lichaamsorientatie in de ruimte. Maak kennis met een veel natuurlijkere manier van bewegen, waarin speelsheid, gegrondheid, balans, openheid en een vrije ademhaling op de voorgrond komen.

Meer info en inschrijving...
GUN-JEZELF-SHOP
Gun jezelf: Yoga Lab's Alignment Sokken!

Maak je voeten wakker! Met gezonde voeten zit je lekkerder in je vel!
Inmiddels draagt half Nederland al Yoga Lab's Alignment Sokken en dat is niet voor niets! Draag de sokken overdag of ‘s nachts als je slaapt. Dat zal je tenen ondersteunen naar een meer uitgelijnde, natuurlijke stand en het corrigeert de eventuele scheefstand in de grote teen.
Meer info en aanschaf...

Gun jezelf: Yoga Lab's Dome!

Wij kunnen niet meer zonder!
Voor het rekken van de achterbeenspieren, met name de kuitspier. Geeft een geweldige steun bij het mobiliseren van de bovenrug en openen van de borstkas. Om op te zitten, wat je bewust maakt van de mobiliteit in je heupen.
Meer info en aanschaf...

Gun jezelf: Yoga Lab's Barefoot Schoenen!

Wij kunnen niet meer zonder!
Een stap naar gezondheid begint vanaf de bodem. Gezonde, wakkere voeten zijn de basis voor een gezond lijf. Als je staat en loopt, is het je voetzool die de rest van je lichaam draagt. Reden genoeg om te zorgen dat deze in TOP-conditie is. Daarom heeft Yoga Lab zelf haar Alignment Tribe schoenen ontwikkeld die kunnen bijdragen in de draagkracht en mobiliteit van je voeten.
Meer info en aanschaf...

Gun jezelf: Yoga Lab's Oogkussen!

Een diepe ontspannende werking!
Of je nu na een lange dag achter de computer je ogen even rust wilt geven, of ontspant in Savasana, dit kussen zal je helpen met ontspannen. Gevuld met lijnzaad, met een verwijderbare katoenen buitenhoes.
Meer info en aanschaf...

Gun jezelf: Yoga Lab's Alignment Strip!

Een must have voor eigen practice!
De rubberen alignment strip is een veel gebruikte tool bij yoga, met name voor zelfmassage tussen de schouderbladen, voor het vrijer en rechter maken van de bovenrug. Zo zijn er nog tal van toepassingen.
Meer info en aanschaf...

Yoga Lab
Yoga Lab
Website
Website
Contact
Contact
Lesrooster
Lesrooster
Proefles
Proefles
Copyright © 2019 Yoga Lab, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences