Copy
Gors, mensgerichte ondersteuning

Nieuwe woonlocatie De Hoogte


GorsHet voormalige kerkgebouw ‘’De Hoogte’’ in Goes-Zuid wordt getransformeerd naar een nieuwe woonlocatie. We realiseren in het pand 8 volwaardige en ruime appartementen met een tuin voor buitenactiviteiten. De bewoners kunnen naar verwachting in november 2016 op de nieuwe locatie terecht.
 

Succesvolle stakeholdersbijeenkomst


Stakeholders van Gors discussieerden op 13 april over hoe we de dienstverlening aan cliënten zo goed mogelijk kunnen versterken. Er is enorm veel inspirerende informatie gedeeld en er ontstonden goede ideeën en verbindingen. Met de input worden nieuwe strategische keuzes en ambities geformuleerd.

Kunstenares Marianne in de spotlights


Op 10 maart 2016 beleefde Cine City Vlissingen de première van ‘Paradijs Glaswater. De film gaat over Marianne Schipaanboord, kunstenares bij Galerie-Atelier De Kaai in Goes en schetst het beeld van de meervoudig gehandicapte vrouw die communiceert via haar tekeningen. Haar werk is ook tot 22 mei te zien bij de expositie ‘The Museum of Everything’, in de Kunsthal Rotterdam.

Samenwerking ruilwinkel Zierikzee


Het projectvoorstel van SMWO en Gors voor het opzetten van een ruilwinkel in Zierikzee is gehonoreerd. Met de ruilwinkel willen we een voorziening realiseren voor alle inwoners van Schouwen-Duiveland, maar met extra aandacht voor de kwetsbare burger. In de komende tijd worden afspraken vastgelegd.

Voorjaarsmarkt Kom us Kieke 11 mei


Stadsboerderij Kom us Kieke organiseert ook dit jaar een gezellige voorjaarsmarkt. Verschillende locaties van Gors doen mee. Zij presenteren veel zelfgemaakte producten in kraampjes op het terrein van de boerderij tussen 10:00 en 15:00 uur. U vindt de boerderij in Goes–Zuid aan de Watervlietweg 2. Iedereen is van harte welkom!
 

Copyright© Gors® | Disclaimer