Copy
Echipamente profesionale de bucatarie
View this email in your browser


Dulapurile

de maturare

O inovatie pentru procesul de maturare a alimentelor
Ce presupune maturarea?

Unele produse alimentare precum carnea, mezelurile realizate neindustrial sau branzeturile isi imbunatatesc proprietatile prin pastrarea, in conditii specifice fiecarui produs, o anumita perioada de timp. Acest proces este cunoscut sub numele de maturare.
 
Spre exemplu pentru carne maturarea presupune pastrarea acesteia timp indelungat, cateva saptamani sau chiar luni, in conditii de temperatura, umiditate si ventilatie controlate, pentru a permite carnii sa-si dezvolte caracteristicile senzoriale: fragezimea, suculenta si aroma.
Cum puteti matura chiar dumneavoastra?

Cu acest scop, SDS Group propune o gama de dulapuri de maturare, produse in Italia, care imbunatatesc produsul in timpul procesului delicat, controland temperatura, umiditatea si nivelul de ventilare. Sistemul asigura climatul ideal pe toata durata procesului, dar si dupa.

Odata terminat procesul de maturare, produsele pot fi pastrate vreme indelungata in acelasi dulap, intr-un climat propice pentru a mentine gustul excelent al produsului. Singurul lucru pe care trebuie sa il faceti este modificati temperature si umiditatea.
 
Beneficiile unui dulap de maturare:
  • Carnea poate fi lasata la maturare cu tot cu os;
  • Dulapurile au posibilitatea de reglare a temperaturii si umiditatii, astfel asigurand climatul perfect pentru maturare;
  • Economisiti, datorita faptului ca nu exista pierderi semnificative din greutatea carnii;
  • Detineti controlul asupra intregului proces si aveti posibilitatea sa controlati produsul zilnic.
Pentru mai multe detalii si eventuale comenzi, va rugam frumos sa ne contactati la telefon: 021 311 88 09, prin e-mail la: office@sdsgroup.ro, sau pe site: www.sdsgroup.ro.
Copyright © 2016 SDS Group, All rights reserved.

Our mailing address is:
SDS Group
Sos. Straulesti nr. 144, Sector 1
Bucharest 013339
Romania

Add us to your address book


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp