Rock Ink presenteert
Pleisters door Hubert Klaver
en Carlien Dubben
 
Deze e-mail bevat een animatie. Open de e-mail in uw browser als u niets ziet bewegen.
Ga naar de website

Internetuitgeverij Rock Ink presenteert:

Pleisters door Hubert Klaver en Carlien Dubben

Met Pleisters heeft schrijver/voordrachtskunstenaar Hubert Klaver (1951, Overdinkel) een tragikomisch portret geschreven van de hedendaagse psychiatrie waar het beruchte DSM-handboek, financiële bezuinigingen en onverwachte bijwerkingen alles elk moment weer in de war kunnen gooien.
We volgen de verhalen van de zwaar verzuurde Geertruida die bijna bezwijkt onder de aangeboden zorg, van de aantrekkelijke Annie die alles uitprobeert en daarbij niet altijd de meest gelukkige keuzes maakt en van Betsie die juist zorg levert aan een dan weer schizo-affectieve dan weer manisch depressieve vrouw, van wie niet duidelijk is of het nu  een verwend nest is of niet.
De groteske realiteit in dit drieluik is door illustratrice Carlien Dubben (1968, Ter Apel) van treffende scraperboard-beelden voorzien.

In tegenstelling tot de meeste Rock Ink-uitgaven is dit een ‘echt’ boek. In het e-boekje op de website zijn wel mooie fragmenten te lezen, maar niet het hele boek.
Het boek is voor €12,– (exclusief verzendkosten) te bestellen op de website www.rockink.nl. Je kunt ook via e-mail een gesigneerd exemplaar bij de auteur zelf bestellen! 

  
Op vrijdag 5 april 2019 zal de bundel officieel worden gepresenteerd, vanaf 20:30 uur in ORKZ/De Kapel, Emmastraat 15, Groningen, met medewerking van Paul Borggreve, Bill Mensema, singer-songwriter Mijke Eryng en de nieuwe Nederlandstalige band De Messen.

Met vriendelijke groet,

Rock Ink

Binnenkort verwacht bij Rock Ink:
Bill Mensema met Van Cindy und Bert tot Rammstein

Share
Tweet
Forward

Andere recente uitgaven

Weggooiangst
Gedichten van Leonieke Toering met als thema ‘wat wil je vasthouden en wat moet je laten gaan?’

 
De Grote Kesanova Romantica Omnibus
Vijf stripverhalen over de machtige Kesanova Romantica + een essay over fumetti (Italiaanse strips). Een reeks van hoogtepunten.


 
Bog Moon Face in Australië
Sommige mensen beleven nooit wat. No worries! Bill beleeft genoeg voor ons allemaal – ook in Australië. Met illustraties van Vlerk.
De Twijfelfabriek
Een ontspoorde Twijfel uit de Twijfelfabriek zorgt voor problemen. Een verhaal voor kinderen van alle leeftijden door Renée Luth met tekeningen van Irene Wiersma.

 
Een Held in Afrika
Een bloedstollend verhaal van Hubert Klaver geïllustreerd met beeld van Astrid Mulder en muziek van Eva Waterbolk.
Meer kekke boekjes
Rock Ink heeft nog veel meer kekke boekjes. Bekijk onze catalogus op www.rockink.nl, klik & lees.
 
Rock Ink is de uitgeverij van ontwerper Ebel Kuipers en schrijver Bill Mensema. 
 

Copyright © 2019 Rock Ink, All rights reserved.
 
Ik wil ook graag de nieuwsbrief ontvangen

Ik wil mijn gegevens aanpassen 

Verwijder mij van de verzendlijst

Email Marketing Powered by Mailchimp