Læs i din browser


Tigerens Rede får besøg fra Bhutan

Det bliver med stor glæde, at Tigerens Rede til maj tager imod hele tre højtstående gæster fra Bhutan. Gæsterne er Lama Tshewang Rinzin, der også besøgte Tigerens Rede for tre år siden, samt Kuenzang Dorji og Tulku Jigme Sangay. Anne Sophie mødte Tulku Jigme Sangay i Bhutan i 2012 og 2013, hvor de oplevede god kontakt og en inspirerende udveksling. Tulku Jigme Sangay rejser et par gange årligt fra Bhutan til Singapore, hvor han underviser en gruppe elever. 

Der planlægges arrangementer og udflugter rundt i landet, så mange danskere får mulighed for at opleve dette usædvanlige spirituelle møde mellem øst og vest. I Århus vil der være undervisning på det buddhistiske center Øsal Ling, og der er planer om et større arrangement i København. 

Også på Tigerens Rede vil gæsterne sammen med Anne Sophie tilbyde undervisning, der af pladshensyn henvender sig til stabile undervisningsdeltagere. Derudover inviteres gæsterne til at tage del i meditation og samvær omkring Tigerens Rede. 

Holde øje med hjemmesiden for nærmere program.

Genudgivelse af Tantra - sex, kærlighed og spiritualitet

Anne Sophies første bog om tantra Tantra - sex, kærlighed og spiritualitet  genudgives nu efter i flere år at have været udsolgt fra forlaget.

Tantra - sex, kærlighed og spiritualitet  udkom i 2004 og foregreb den interesse for tantra, som fulgte efter. Den er en således en forløber for Den nye Tantra (2010).
Tantra - sex, kærlighed og spiritualitet  lanceres med et nyt opdateret omslag, mens indholdet er uforandret. Bogen kommer godt omkring tantraen og berører også avancerede aspekter af emnet.

Bogen udkommer på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck i løbet af foråret.

Nye videoer med Anne Sophie

Til Tigerens Redes hjemmeside er der blevet produceret seks nye videointerviews med Anne Sophie, hvor hun fortæller om sin undervisning. Her kan du blandt andet høre noget om at være spirituel lærer, om den nye tantra og om, hvad der ligger i mantraet 'Kærlighed er Bevidsthed, Bevidsthed er Kærlighed'.

Videoerne er produceret af Henrik Koitzsch i samarbejde med fotograf Steen Gyldendal og journalist Mette Bernt. 
 

Tantraforum som e-bog

Her i sit andet leveår lancerer Tantraforum nogle af sine tekster i e-bøger, der vil udkomme i løbet af året. Den første bog er nu i handelen, og her kan man hurtigt på sin smartphone eller tablet blive lidt klogere på tantra. 

Bogen koster 40 kr og kan købes her
 
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2014 Tigerens Rede.
Du modtager denne email, fordi du tilmeldte dig vores nyhedsbrev på vores hjemmeside.

Afmeld dig denne liste    Opdater dine oplysninger

Email Marketing Powered by Mailchimp