Copy

KULTURNAT PÅ TEATRET VED SORTE HEST

View this email in your browser

KOM TIL KULTURNAT PÅ SORTE HEST!
fredag d. 10. oktober


Teatret ved Sorte Hest slår dørene op for en kulturnat, hvor du kan få en eksklusiv artist talk med skuespillerne fra "Old Times" og en filmoplevelse ud over det sædvanlige, når vi viser "Den franske løjtnants kvinde". Og hvis du tør, kan du blive og overnatte - og det hele er ganske gratis. Vi gir en øl, popcorn og en masse hygge hele natten i byens hyggeligste teaterbar.

 

KULTURNAT PÅ SORTE HEST
 

På kulturnatten fredag d. 10. oktober giver vi en enestående mulighed for at komme helt tæt på teatret, når Beate Bille, Sarah Boberg og Michael Moritzen træder ned fra scenen og fortæller om, hvordan det er at lave teater, hvordan det har været at lave Harold Pinters ”Old Times”, og hvordan det har været for de to piger at lære hele to roller på én gang.

Vi byder på en øl efter forestillingen mens du kan høre skuespillerne 
fortælle om arbejdet med "Old Times".
 Arrangementet varer ca. en halv time.


Sorte Hest vil have mere Pinter!

Vi vil have mere Pinter, og derfor viser vi kl. Kl. 23 filmen ”Den franske Løjtnants kvinde”, som Harold Pinter skrev manuskriptet til. Se Meryl Streep og Jeremy Irons i denne fem-dobbelte Oscarnominerede storfilm og slå dig ned i teatrets foyer med popcorn og en pastis. Og hvis du tør, kan du tage din sovepose og liggeunderlag under armen og overnatte sammen med os på teatret. Og hvem ved – måske spøger det?
Tilmelding til overnatning er nødvendig på kommunikation@sortehest.com
 

Har du ikke købt billet til forestillingen fredag d. 10. oktober?

Jamen, så er du da alligevel velkommen! 
Og hvis du har billet til "Old Times" til en anden spilledag i perioden kan du også gense forestillingen helt gratis på kulturnatten – det eneste du skal gøre er at tage din billet med, møde op på aftenen og stille dig i kø til ikke afhentede billetter. Der er et begrænset antal pladser.
 

Bar Belle Epoque

Vores dejlige teaterbar holder på kulturnatten åbent helt til kl. 24, og søde Nadia står klar til at servere specialøl og pastis i store mængder. Du kan også mæske dig i vores mesterbager på teatret, Rasmus’ lækre financiers og nougatmandler. Det hele til byens bedste teaterbar-priser.
 
Vi glæder os til at se dig!

 

Sorte Hest vil have mere Pinter, og derfor tager vi tematikkerne fra hans stykker ud af scenerummet og holder en række kunsthus-arrangementer, hvor en ny ekspert til hvert arrangement vil dykke ned i et af de Pinter’ske temaer.

Vi får blandt andet besøg af:
Skuespillerne fra "Old Times",  d.10. oktober.
Ulla Kallenbach, Cand.Mag i teatervidenskab d. 22. oktober
Steffen Gliese, Bibliotekar & Adjunkt,
d.23. oktober
Annelis Kuhlmann, dramaturg, 13. november
Bent Isager-Nielsen, politiinspektør og tidligere chef for drabsefterforskningen ved Rejseholdet, 19. november
Herudover har vi en masse andre spændende arrangementer i støbeskeen som ikke er datosat endnu.
Arrangementeterne vil foregå i teatrets foyeer efter forestillingen. Alle med en billet til "Old Times" eller "Køkkenelevatoren" er velkomne. Det fulde program offentliggøres på teatrets hjemmeside og Facebook.

 www.sortehest.com

7. november - 6. december 2014.


- Af Harold Pinter.

I et nedlagt restaurantkøkken i en kælder sidder de to lejemordere Ben og Gus. De venter på beskeden om, hvornår de skal begå deres næste mord. Først og fremmest slår de tiden ihjel, og tilsyneladende er alt, som det plejer for de to. Men det er bestemt ikke tilfældet. En køkkenelevator sender mystiske madbestillinger ned til makkerparret, og efterhånden stiger deres bekymring og paranoia, og en intern magtkamp opstår. De to lejemordere lader vanviddet og absurdismen strømme i komikkens tegn, og midt i det hele viser én af køkkenelevatorens bestillinger sig at blive skæbnesvanger og fatal.

Med: Morten Holst & Morten Brovn
Iscenesættelse: Peter Kunz

Billetter: 33 31 06 06

 

Share
Tweet
Forward to Friend