Copy
NYHEDSBREV, december 2013
View this email in your browser

NYHEDSBREV, december 2013

 

HER KAN DU LÆSE OM:

 

JULETILBUD PÅ SKRIBØSERNE
HJERNEKASSEN
JEG HEDDER BENTE
GLADE DAGE

TEATRET VED SORTE HEST ER ER SÅ SMÅT VED AT KOMME I JULEHUMØR


Vi på teatret vil gerne byde vores trofaste tilskuere og gode venner en rigtig glædelig december, med kærlighed, julehygge og tid med familien.
Vi er så heldige at have besøg af gæstespillet Skribøserne, der holder liv i teatrets tilknytning til lokalområdet. Ditte Gråbøl og Merete Hegner står på scenen som Tove Ditlevsen og Ester Nagel. Især førstnævnte har en helt speciel plads i Vesterbros historie, ikke mindst fordi hun i Barndommens Gade har foreviget sin barndom i de brostensbelagte gader mellem luftige sommerkjoler, svedige og beskidte arbejdsoveralls samt et mylder af børn i leg. Det gode julehumør i huset har smittet af på holdet bag Skribøserne. Derfor giver de et særligt juletilbud, som du kan læse mere om nedenfor.
Så er vi også glade for at kunne fortsætte det gode samarbejde med holdet bag Hjernekassen, der jævnligt leverer underholdende og lærerige indslag om alt mellem himmel og jord. Peter Lund Madsen med gæster byder velkommen på vores dejlige gamle teater.
Og så kan vi allerede nu annoncere, at næste gæstespil er i fuld gang med prøverne, og huset står bestemt ikke stille med teatergruppen HIGH NOON i prøvesalen. Forestillingen Jeg hedder Bente er en spritny, tragisk komedie om sygdom, venskab og det at kunne ane et lys i selv de mørkeste stunder.
Sidst men ikke mindst er forberedelserne til årets sidste egenproduktion gået i gang. Traditionen tro byder teatret inden for til en absurd klassiker, og denne gang kaster teaterchef og instruktør Maria W. Vinterberg sig over Samuel Becketts evigtgyldige mesterværk Glade Dage.

Vi ser frem til at byde Jer velkommen indenfor i vores hyggelige gamle hus, og til at kunne nyde en kop varm kaffe eller chokolade i jeres selskab i denne kolde men hjertevarme tid.
 
 23. november - 18. december

 
Skribøserne er en dramamontage baseret på breve mellem Ester Nagel og Tove Ditlevsen. Forestillingen er baseret på Ester Nagels bog "Husmor og Skribøse", og giver et sjældent intimt indblik i venskabet mellem to af Danmarks store forfatterinder, når de udveksler erfaringer om alt fra middagsretter til frustrationer over at slå igennem som forfatter.

Juletilbud:
Køb en billet til forestillingen på mandag d. 9. december, og tag et familiemedlem, en ven eller en ledsager med gratis.
 
 

Frederiksborg Amts Avis skriver:

"Med Ditte Gråbøl som en slående livagtig Tove Ditlevsen"

Medvirkende:
Ditte Gråbøl og Merete Hegner
Iscenesættelse: Asger Bonfils.
Scenografi: Rebekka Bentzen
Manuskript: Leif Petersen
 
For yderligere information se www.sortehest.com
Billetter kan bestilles på www.teaterbilletter.dk
 Torsdag d. 19. december kl. 20


En skøn blanding af nyttig viden, underholdning og godt selskab

For sidste gang i år gæster Peter Lund Madsen teatret med det komiske vidensshow Hjernekassen.
Har du ikke billet til det udsolgte arrangement d. 19. december, får du chancen for at opleve 4 nye foredragsholdere, når Hjernekassen gæster teatret igen i det nye år. Datoerne er 20. februar og 1. maj, og der vil blive åbnet for billetsalget i den kommende uge
 
For yderligere information se www.sortehest.com
Billetter kan bestilles på www.teaterbilletter.dk
 Gavekort til Sorte Hest


Hvis du endnu ikke har købt alle julegaverne til at lægge under dette års juletræ, kan du som altid glæde familie eller venner med et gavekort til Teatret ved Sorte Hests forestillinger eller arrangementer.
Bestil allerede i dag på tlf. 33 31 06 06, så sørger vi for, at det ligger klar til afhentning i smuk indpakning så hurtigt som muligt.
Og som altid får du et af vores sæsonprogrammer og et smil med ved personlig henvendelse.
 
 
For yderligere information om repertoire se www.sortehest.com
 10. januar - 15. februar 2014


Med gæstespillet Jeg hedder Bente skyder vi det nye år ind med stil. I forestillingen får vi et indblik i, hvad Alzheimers sygdom betyder for den ramte og de nærmeste pårørende. Det er en hjertevarm, tragisk komedie, der skildrer venskabets stærke bånd, men er samtidig også en fortælling om en gruppe kvinder, der oplever deres bedste alder på den anden side af 50.

Medvirkende:
Karen-Lise Mynster, Laura Allen Müller,
Rikke Wölck
og Jannie Faurschou
Tekst: Rikke Wölck
Iscenesættelse: Madeleine Røn Juul
Scenografi: Kisser Rosenquist
 
For yderligere information se www.sortehest.com
Billetter kan bestilles på www.teaterbilletter.dk
 


 

14. marts - 26. april 2014


Sæsonens klassiker er i denne omgang Samuel Becketts Glade Dage, hvor vi oplever Winnie synke længere og længere ned i møgbunken. Også i dette stykke af Beckett oplever man som tilskuer at føle med de stakkels mennesker, der sidder fast i meningsløsheden, og gode intentioner til trods ikke er i stand til at ændre på deres umulige situation.

Medvirkende:
Maria Stenz og Paw Henriksen
Iscenesættelse: Maria W. Vinterberg
Scenografi: Marianne Nilsson

For yderligere information se www.sortehest.com
Billetter kan bestilles på www.teaterbilletter.dk
Share
Tweet
Forward to Friend
Copyright © 2013 Teatret ved Sorte Hest, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp