Copy
EKSTRA NYHEDSBREV, oktober 2013
View this email in your browser

EKSTRA NYHEDSBREV, oktober 2013

 

HER KAN DU LÆSE OM:

 

DET SPRINGENDE PUNKT

BROHOVEDERNE

SKRIBØSERNE

LATE NIGHT: BUKOWSKI

TEATRET VED SORTE HEST ER NU SPRUNGET IND I EFTERÅRET.


Vi på teatret vil benytte lejligheden til at takke alle, der har bragt hyggen og stemningen ind i vores gamle hus på Vesterbrogade.
Forestillingen Det Springende Punkt har spillet for fulde huse, og Bar Belle Epoque har været fyldt til randen næsten hver eneste aften i oktober. Derfor inviterer vi til ekstra forestillinger lørdag d. 26. okt. Og d. 2. nov.
 
Men efteråret slutter ikke her. De næste 5 søndage inviterer vi til historiefortælling med Brohovederne. Vigga Bro agerer værtinde, når den ældgamle tradition med mundtlig historiefortælling skal overleveres. vi håber, at du ikke vil snyde dig selv for en uforglemmelig og intim oplevelse, hvor der sættes fokus på at lytte og føle.
 
Yderligere kan vi allerede nu informere om den næste premiere Skribøserne, hvor Ditte Gråbøl og Merete Hegner vil genskabe stemningen fra 1940’ernes København. Når de, instrueret af Asger Bonfils og i en scenografi af Rebekka Bentzen, opfører en dialog mellem Tove Ditlevsen og Ester Nagel inspireret af bogen Husmor og skribøse vil der blive både grint og grædt i kor med de to spidsfindige kvinder, og deres kamp for retten til at skrive.
 
Sidst men bestemt ikke mindst byder efteråret på teatret på højtlæsning for voksne, når Peter Gantzler og Jesper Lohmann fordyber sig i Charles Bukowskis banebrydende og grænsespringende poetiske univers.
 Den 20. sep. til den 2. nov.


OBS: Ekstra forestillinger d. 26. okt. Kl. 20 Og d. 2. nov. Kl. 20

 
Med forestillingen Det Springende Punkt har Teatret ved Sorte Hest indledt sæsonen 2013/2014 med forrygende anmeldelser og fulde huse.

★★★★★★ Frederiksborg Amtsavis
★★★★★★ Magasinet KBH
★★★★★★ Teaterbloggen
★★★★★★ Kulturnaut
★★★★★ Jyllandsposten
★★★★★ Forbrugermania
★★★★★ GregersDH.dk
★★★★ Politiken
★★★★ Berlingske tidende
 

Anmelderne skriver:

Information:
"Karen-Lise Mynster står på et særligt højdepunkt i sin karriere lige nu. Hun magter det hele – det sjove og det vanvittige, det sorgfulde og det mystiske."
 
Vesterbro Lokalavisen:
"Intenst og levende."
 
For yderligere information se www.sortehest.com
Billetter kan bestilles på www.teaterbilletter.dk
 Tor. 7. + Fre. 8. + Lør. 9 + Ons. 13. + Tor. 14 + Fre. 15. november


6 aftener i november slår teatret dørene op for højtlæsning for voksne. Peter Gantzler og Jesper Lohmann læser op af Charles Bukowskis digte mens Stephan Grabowski og Tomas Nesborg tilsætter live musik.

For yderligere information se www.sortehest.com
Billetter kan bestilles på www.teaterbilletter.dk
 27. okt., 3. nov., 10. nov.,
17. nov., 24. nov.To af syv søndage er nu overstået med bravur, og vi på teatret er blot blevet bekræftet i, at Brohovederne er søndags-arrangementer der kan få latteren til at runge og tårerne til at trille. Sjov og spænding er ingredienser i gode fortællinger, og du kan endnu nå fem fantastiske aftener i selskab med blandt andre Anders Granstrøm & Peter Hartmann, Vigga Bro & Boble-trioen, Mariane Josefsen samt Pernille Stockfleth & Peter Uhrbrandt. Allerede nu på søndag d. 27. oktober mødes det tvær-skandinaviske fortællerpar Anders Granstrøm og Peter Hartmann med glimt i øjet og byder den mørke men hyggelige tid velkommen sammen med Jer og en fortælling af Dario FO.

MEDVIRKENDE

Vigga BroPernille StockflethPeter HartmannMariane Josefsen med gæster.

For yderligere information se www.sortehest.com
Billetter kan bestilles på www.teaterbilletter.dk
 Den 23. november til
den 18. december


Med gæstespillet Skribøserne går vi vinteren i møde med humoristiske og dramatiske brevvekslinger mellem to stærke kvinder, der var forud for sin tid.
 
”Kære Ester. Jeg tørnæsten ikke fæste mine jævne tanker til papiret af skræk for ikke at kunne leve op til min egen succes. Litterært anskuet var det måske bedre, om jeg lagde mig til at krepere nu. Kærlig hilsen Tove. PS. Jeg er blevet huslig og laver mad til den store guldmedalje”.

MEDVIRKENDE

Ditte Gråbøl og Merete Hegner
Iscenesættelse: Asger Bonfils.
Scenografi: Rebekka Bentzen
 
For yderligere information se www.sortehest.com
Billetter kan bestilles på www.teaterbilletter.dk
 
Copyright © 2013 Teatret ved Sorte Hest, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp