Copy
NYHEDSBREV, januar 2014
View this email in your browser

NYHEDSBREV, januar 2014

 

HER KAN DU LÆSE OM:

 

JEG HEDDER BENTE
HJERNEKASSEN
BROHOVEDERNE
GLADE DAGE

KØB AF GAVEKORT
SMARTBOX

TEATRET VED SORTE HEST ER SPRUNGET IND I DET NYE ÅR MED BRAVOUR


Efter en hyggelig juletid i familiens skød og en fornøjelig nytårsaften i venners lag melder et nyt år sig som altid igen. Hvorfor ikke forsøde det nye år med et besøg på Teatret ved Sorte Hest, hvor du bl.a. kan opleve gæstespillet Jeg hedder Bente i januar og februar.
Hvis januar er for travl, får vi ganske som i 2013 besøg af både Hjernekassen og Brohovederne. Når kalenderen viser marts og april, og forårssolen forhåbentlig begynder at krybe under huden, og tø vinterhjerterne op, byder vi desuden med stolthed indenfor til sæsonens absurde klassiker Glade Dage.
Hvis du er i tvivl om, hvilket tilbud du skal vælge, kan du udskyde beslutningen ved enten at købe et gavekort, eller erhverve dig en smartbox. Begge kan indløses i teatrets bar, hvor vores personale altid servicerer med et smil.
Vi ser frem til at byde dig velkommen indenfor i vores hyggelige gamle hus, og til at kunne nyde en kop varm kaffe eller chokolade i dit selskab i denne tid, hvor dagene heldigvis bliver lysere og længere igen.10. januar - 15. februar 2014


Med gæstespillet Jeg hedder Bente skyder vi det nye år ind med stil. Forestillingen giver et indblik i, hvad Alzheimers sygdom betyder for den ramte og de nærmeste pårørende. Det er en hjertevarm, tragisk komedie, der skildrer venskabets stærke bånd, men er samtidig også en fortælling om en gruppe kvinder, der oplever deres bedste alder på den anden side af 50.

Medvirkende:
Karen-Lise Mynster, Laura Allen Müller,
Rikke Wölck
og Jannie Faurschou
Tekst: Rikke Wölck
Iscenesættelse: Madeleine Røn Juul (FDS)
Scenografi: Kisser Rosenquist
 
For yderligere information se www.sortehest.com
Billetter kan bestilles på www.teaterbilletter.dk
 23. feb., 2., 9., 16., 23., 30, mar. og 6. apr. 2014


Brohovederne med Vigga Bro, Peter Hartmann, Pernille Stockfleth og Mariane Josefsen i front gæster også i 2014 Teatret ved Sorte Hest syv søndage kl. 17. Kom og hør rørende, livsbekræftende, komiske og dramatiske fortællinger, der alle har til formål at fortsætte den ældgamle tradition med mundtlig overlevering af historier og fortællinger.
Allerede søndag d. 23. februar kan du opleve Vigga, Pernille og Mariane i fællesskab fremføre fortællingen "Gemmesteder".
Vi glæder os utrolig meget til at nyde en god historie i dit selskab.

Medvirkende:
Vigga Bro, Peter Hartmann, Pernille Stockfleth
og Mariane Josefsen

For yderligere information se
www.sortehest.com
Billetter kan bestilles på
www.teaterbilletter.dk Gavekort til Sorte Hest


Du har nu muligheden for at indfri et kulturelt nytårsforsæt. Som altid vil der i foråret 2014 være et væld af forestillings- og arrangementsaftener, og med et gavekort til en eller flere af disse kan du vente med at beslutte dig for, hvad du gerne vil opleve på teatret. Glæd dig selv eller en du holder af, og snyd ikke dig selv for muligheden for at gå foråret i møde i vores hyggelige Bar Belle Epoque, hvor vores glade barpersonale som altid er villige til at tage imod din bestilling.
Bestil allerede i dag på tlf. 33 31 06 06, så sørger vi for, at det ligger klar til afhentning i smuk indpakning så hurtigt som muligt.
Og som altid får du et af vores sæsonprogrammer og et smil med ved personlig henvendelse.
 
 
For yderligere information om repertoire se www.sortehest.com20. februar & 1. maj 2014


En skøn blanding af nyttig viden, underholdning og godt selskab

Nåede du ikke at se Hjernekassen i 2013, eller ønsker du bare at være gæst til endnu en sjov og lærerig aften, får du chancen for at opleve 4 nye foredragsholdere, når Hjernekassen gæster teatret igen i det nye år. Datoerne er torsdag d. 20. februar og torsdag d. 1. maj, og der er allerede nu åbent for billetsalget.
 
For yderligere information se www.sortehest.com
Billetter kan bestilles på www.teaterbilletter.dk 


 

14. marts - 26. april 2014


Sæsonens klassiker er i denne omgang Samuel Becketts Glade Dage, hvor vi oplever Winnie synke længere og længere ned i møgbunken. Også i dette stykke af Beckett oplever man som tilskuer at føle med de stakkels mennesker, der sidder fast i meningsløsheden, og gode intentioner til trods ikke er i stand til at ændre på deres umulige situation.
Vi lover at du vil komme til at både græde og grine med Winnie, når hun i desperation rækker ud til publikum, og forsøger at overbevise os om, at hendes liv ikke er så meningsløst som det ser ud til.

Medvirkende:
Maria Stenz og Paw Henriksen
Iscenesættelse: Maria W. Vinterberg
Scenografi: Marianne Nilsson

For yderligere information se www.sortehest.com
Billetter kan bestilles på www.teaterbilletter.dk

SMARTBOX


Teatret ved Sorte Hest er at finde i to forskellige smartboxes. Hvis du har købt enten en teater eller en dig&mig smartbox, kan den indløses til billetter til en forestilling eller et arrangement på teatret. Dette gøres via www.smartbox.dk, hvor du også kan læse mere om, hvad der er indeholdt i din smartbox.
Når i har booket Jeres billetter, henvender i Jer blot til vores barpersonale, der vil være behjælpelige med alle praktiske spørgsmål.
Share
Tweet
Forward to Friend