Copy
Forårshilsner fra Hesten
View this email in your browser

 

Efter en veloverstået februar måned med hektisk aktivitet og alverdens arrangementer, er vi endelig landet i marts, hvor vi har premiere på genopsætningen af den anmelderroste forestilling Det Springende Punkt af Inger Christensen.
Vi har glædet os til at teatrets  øverste etage atter summer af ord, bogstaver, musik, lyde, stemmer, toner, råb, hvisken, billeder og Karen-Lise Mynster og Henriette Groth. En herlig summen, og en varsling om at Inger Christensens digteriske univers igen skal til at udfolde sig i vores lille teatersal.
Vi har premiere 20.marts kl.20.00 og der er helt særligt sat premierebilletter til salg på www.teaterrabat.dk.  Forestillingen spiller frem til 16.april, så vær opmærksom på den forholdsvise korte spilleperiode.
 FORPREMIERE PÅ DET SPRINGENDE PUNKT
Som modtager af vores nyhedsbrev vil jeg gerne give dig mulighed for at komme til forpremiere for kun 75 kr. Du må gerne tage venner og bekendte med til samme fordelagtige billetpris, og du er også velkommen til at dele nedenstående link til de billige forpremierebilletter i dit netværk.
Der er forpremierer på Det Springende Punkt d. 16.-19. marts alle dage kl. 20.
Billetter købes på dette link: http://teaterbilletter.dk/redeem/dsp1716

 Vigga og Brohovederne har stadig to dejlige søndage eftermiddage tilbage inden de går på ferie frem til efteråret, så hvis man stadig ikke har prøvet at få fortalt historier af de dygtige historiefortællere, så gælder det om at komme af sted.
Og så har vi jo fået nyt flot rødt gulvtæppe i salen, som vi er meget stolte af. Glæd jer til at træde ind i salen - og ikke mindst glæd jer også til maj, hvor der kommer fine nye stole i vores sal.

Med andre ord:
Sikke en dejlig marts på Hesten.
 
Mange hilsner
Maria W Vinterberg
Teaterchef
 
 

Læs mere om Hesten på
www.sortehest.com

Billetbestilling på mail
billet@sortehest.com 
eller på tlf. 33 31 06 06 hverdage ml. 12-16
Billetten.dk: 70 20 20 96
www.teaterrabat.dk


Den 20. marts -  16. april 2015

Sidste sæsons publikums- og anmeldersucces genopsættes. Forestillingen sætter ny musik til Inger Christensens digteriske univers.
 
★★★★★★ Frederiksborg Amtsavis
★★★★★★ Magasinet KBH
★★★★★★ Teaterbloggen
★★★★★★ Kulturnaut
★★★★★ Jyllandsposten
★★★★★ Forbrugermania
★★★★★ GregersDH.dk
★★★★ Politiken
★★★★ Berlingske tidende
 


Anmelderne skriver:

Information:
"Karen-Lise Mynster står på et særligt højdepunkt i sin karriere lige nu. Hun magter det hele – det sjove og det vanvittige, det sorgfulde og det mystiske."
 

Vesterbro Lokalavisen:
"Intenst og levende."
 
For yderligere information se 
www.sortehest.com
Billetter kan bestilles på 
www.teaterrabat.dk

 


Syv søndage klokken sytten

Historiefortælling

Vigga og Brohovederne samles igen til historiefortælling på Teatret ved Sorte Hest syv søndage klokken sytten i foråret på Hesten. Vigga Bro er værtinde, når fortællinger med forskellige temaer bliver sluppet løs. I denne omgang historiefortælling kan man bl.a. opleve "Historiefyrværkeri de lux", "Stakkels Teenager" & "Hjortens Flugt."


Medvirkende:
Vigga Bro, Pernille Stockfleth, Peter Hartman, Mariane Josefsen, Aske Ebbesen og gæster.

For yderligere information se
www.sortehest.com 
Billetter kan bestilles på
www.teaterrabat.dk

 

25. april - 23. maj 2015
Gæstespil af TEATER RIO ROSE
 
ANKOMSTEN er en visuel og musikalsk forestilling baseret på Shaun Tans grafiske roman af samme navn. Her følger vi hovedpersonens rejse uden noget erklæret mål, kun årsagen til afrejsen står tydeligt frem. Flugten, der virker uendeligt lang, bringer ham til Det Nye Sted, hvilket er skildret underfundigt, fantasifuldt og foruroligende. Vi følger hovedpersonen blive målt, vejet og registreret, alt imens han finder et sted at bo, får husdyr, finder arbejde og begynder at falde til. Han befinder sig i en mærkværdig verden, som vi oplever ham i på tæt hold.
ANKOMSTEN er en ordløs oplevelse, hvor bogens billeder vises på film ledsaget af nykomponeret livemusik.

Medvirkende:
Pianist Thomas Clausen &
harmonikaspiller Francesco Calì 

Iscenesættelse:
Tove Bornhøft

For yderligere information se
www.sortehest.com
Billetter kan bestilles på 
www.teaterrabat.dk 

28. maj 2015

Foredrag og underholdning


HJERNEKASSEN har Peter Lund Madsen som vært og består af inspirerende foredrag fra fire engagerede foredragsholdere, som hver især fortæller om netop deres speciale. Foredragesholderne er nye hver gang, så kommer man til begge arrangementer, lærer man noget nyt om emner inden for alt mellem himmel og jord.


Medvirkende:
Peter Lund Madsen, HJERNEKASSENs Underholdningsorkester m.fl.


For yderligere information se
www.sortehest.com 
Billetter kan bestilles på 
www.teaterrabat.dk
Share
Tweet
Forward to Friend