Copy
NYHEDSBREV APRIL 2016
View this email in your browser


SHAKESPEARE'S CORIOLANUS
&
DYBT DEDIKEREDE ARTISTER AF SVINGENDE TALENT



APRIL
 
Fuglen trutter fra øverste gren,
den spotter det før os andre.
Varmen den kommer med næste sky,
og folk er ude og vandre.
Is og barnevogne myldrer frem, 
der er sol og vind i hår.
Jorden vågner og hilser på alle,
for nu er det endelig vår.   
 
VILJEN TIL SEJR
Den 29. marts - 09. april 2016
Af Lene Vestergård
 
Frit efter Shakespeare's Coriolanus. Lene Vestergård fortæller, med akkompagnement af musiker Erling Hjernø. En dramatisk historie om magt, ære og manipulation. Coriolanus' mor ser tilbage på sin søns liv som krigshelt, der blev forrådt og overgik til fjenden, og på sit eget forhold til ham. 
Vigga Bro har iscenesat forestillingen, og de formår tilsammen at bringe nyt liv til en shakespeare-klassiker. 



Læs mere om forestillingen her


Foråret har også ramt os her på teatret, og huset vrimler med skønne gæster. Men selvom anemonen er begyndt at spire, så er aftenerne jo stadig kølige. Der kan man snildt benytte lejligheden til at gå i teatret. Vi aftenhygger stadig med alt fra shakespeare's kvinder til 70'ernes forsamlingshuse. 

Se programmet for april herunder.
UDSPRING 
Den 22. april - 14. maj 2016
Af Teater Rio Rose
 
Tre ulastelige værtinder byder velkommen til aftenens raritets-kabaret i forsamlingshuset. Meget er på spil, både mellem de smilende værtinder, men især for de dybt dedikerede artister af svingende talent. I en spejling af hverdagens indimellem kiksede cirkus, hvor vi optræder for at blive holdt af og for at vise, at vi er dygtige.
Rammen om festlighederne er det klassiske forsamlingshus med æresport og dansktop-evergreens.


Læs mere om forestillingen her
 
ARRANGEMENT I LITTERATURSELSKABET 
- Tre anmelderroste digtere skildrer livet og samfundet, ud fra hver deres unikke standpunkt. Det bliver en aften man ikke vil gå glip af. 

DEN 14. APRIL 2016 - KL. 20:00

Mette Moestrup har i samarbejde med Litteraturselskabet ved Sorte Hest arrangeret oplæsning med dette fab & fantastiske trekløver: Caspar Eric, Shadi Angelina Bazeghi og Maria Gerhardt. 
Vi glæder os til at byde jer velkommen på teatret's foyere-scene. 


Caspar Eric debuterede i 2014 med poesiudgivelsen 7/11, som han også modtog Munch Kristensen Kulturlegat for i 2015. Tidligere har han udgivet i det norske forlag AFV. Derudover har han læst litteraturvidenskab.

Shadi Angelina Bazeghi er født i Iran og har boet i Danmark siden 1986. Hun debuterede med digtsamlingen Vingeslag i 2015, som blev sammenlignet med Inger Christensen. Hun er yderligere medstifter af det nordiske litteraturskrift KRITIKER. Hun blev uddannet fra forfatterskolen i 2007.

Maria Gerhardt er forfatter, dj, hvor hun går under navnet Djuna Barnes. Derudover er hun kulturjournalist på dagbladet Information og magasinet Cover. Hun debuterede som skønlitterær forfatter med romanen Der Bor Hollywood Stjerner På Vejen. Hun var som ung, en stor del af det autonome samfund og den politiske venstrefløj.

Billetterne bestilles på billet@sortehest.com eller pr. tlf. 33310606 ml. 12-16
(Billetterne er ganske gratis, men arrangementet kræver tilmelding. Så skynd Jer at fange de sidste pladser)

 Et lille kig til næste måned. Maj byder blandt  andet på et gensyn med Vigga og  Brohovederne i fornyet form med forestillingen; 
 TALES AND TUNES.


 Klik på billedet for at se mere.




 

 




 


Selvom vi netop nu har slået de sidste krøller på den kommende sæson, så er denne jo langt fra slut. Der kommer flere arrangementer i litteraturselskabet, historiefortællinger med Vigga og Brohovederne, CPH Stage, loppemarket og sikkert en hel masse mere.

Vi glæder os til at byde jer og foråret velkommen her på hesten. 

For yderligere information
www.sortehest.com 
Billetbestilling på mail

billet@sortehest.com
eller på tlf. 33 31 06 06 hverdage ml. 12-16
Billetten.dk: 70 20 20 96 

www.teaterbilletter.dk
Share
Tweet
Forward to Friend