Copy
GOC nieuwsbrief maart 2018
Bekijk dit bericht in uw browser

Creëer groei...


Ons doel is het ontwikkelen van talenten in de sector. Medewerkers in beweging krijgen om zichzelf te blijven ontwikkelen, maar ook het realiseren van nieuwe instroom in de sector. Vaak zonder grafische kennis. Kennisoverdracht is dan heel belangrijk. Dat ontstaat door begeleiding vanuit het bedrijf, maar ook met opleidingen en cursussen. We zetten onze vakkennis graag in om je daarbij te helpen.

Binnenkort starten weer diverse cursussen:

'Training helpt stansoperators Holbox om meer uniform te werken'


De meeste stansoperators van Holbox hebben het vak in de praktijk geleerd. Om een uniforme werkwijze te creëren en de kwaliteit van het stansen naar een nog hoger niveau te tillen, besloot het internationaal opererende familiebedrijf uit Echt om GOC in te schakelen.

Instroom nieuwe medewerkers via BBL-traject


De grafimediabranche heeft behoefte aan nieuwe medewerkers om het tekort aan vakkrachten op termijn op te vangen. GOC is intensief bezig met het werven van nieuwe talenten voor een loopbaan in de grafimedia- en kartonnagebedrijven. Zij starten met een leer-/werktraject (BBL) die opleidt tot grafisch operator op mbo 2 niveau. Bij voldoende aanmeldingen starten we de opleiding bij jou in de regio.

Begeleidingstraject naar werk voor vakmensen met uitkering

 
Gezien de roep naar vakmensen vanuit de branche is GOC een project gestart in opdracht van het A&O Fonds Grafimediabranche. We zijn op zoek naar grafici die op dit moment een ww-uitkering ontvangen en die in de periode voor hun werkloosheid onder de grafimedia cao vielen.
Gemotiveerde vakmensen bieden we een begeleidingstraject aan naar werk die afwijkt van de reguliere van-werk-naar-werk trajecten. Het uitgangspunt is met beperkte financiële middelen maatwerk te leveren en de kandidaat zo spoedig mogelijk aan werk te helpen. Wij helpen actief mee om vacatures te vinden of baanopeningen bij bedrijven te creëren.
Meer weten over dit project? Bel of mail Sander Vastbinder, 06-21 51 32 17 of s.vastbinder@goc.nl.

Loopbaan APK van C3 werkt! in de spotlights


C3 werkt! presenteert zich met de Loopbaan APK in de uitzending van Ondernemend Nederland op RTL7. De C3 werkt! bijdrage is gebaseerd op de bedrijfservaring van drukkerij Snep. Alle  medewerkers hebben de Loopbaan APK gedaan.

De Loopbaan APK geeft op een snelle manier inzicht in de inzetbaarheid van de medewerkers en hoe deze inzetbaarheid kan worden vergroot. Door het bijbehorende persoonlijke actieplan worden concrete vervolgstappen gezet in dialoog met de werkgever.  
De Schutterij 10 | Postbus 347 | 3900 AH Veenendaal | (0318) 53 91 29
Copyright © 2018 GOC, All rights reserved.