Copy
GOC nieuwsbrief april
Bekijk dit bericht in uw browser

Inspirerende omgeving voor creatieve oplossingen


We zijn geland op de Lunet 10 in Veenendaal. Een moderne locatie met fijne werkplekken die de samenwerking tussen de verschillende specialisten versterkt. Zo kunnen we nog beter inspelen op de uiteenlopende opleidingsbehoeften en invulling geven aan onze vraaggestuurde werkwijze. 

Een aantal cursusgroepen heeft de weg naar onze nieuwe locatie al gevonden, die slechts op 7 minuten loopafstand van het station ligt. We zijn er klaar voor om nieuwe cursisten te begroeten. Zie hieronder een deel van ons brede cursusaanbod met startdata. 

Het is kort dag, maar inschrijven voor onze vernieuwde en positief ervaren cursus Operationeel leidinggevende is nog mogelijk. En er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor Offsetdrukken vellen en rotatie en Flexo rotatie. 
Binnenkort diverse kansen voor doorgroei:
 
Operationeel leidinggevende, 18 april *
Procesoperator offsetdrukken vellen en rotatie, 1 mei
Flexo rotatie, 2 mei
Intro grafimedia technieken, 9 mei
Intro flexo, 4 juni
Intro papier en karton, 5 juni
DeskTopPublishing, 6 september
Mbo opleiding Grafisch operator (BBL), Veenendaal 5 en Amsterdam 30 september

* instromen op de 2e cursusdag, 9 mei, is mogelijk 

Maatwerktrainingen binnen jouw organisatie kunnen we op ieder gewenst moment starten. Neem daarvoor contact op met onze binnendienst: 0318 - 53 91 29 of binnendienst@goc.nl.

GOC start met opleidingen voor zeefdruk
 

GOC heeft voor de zeefdruksector nieuwe opleidingen ontwikkeld. Naast de BBL opleiding met de keuzerichting zeefdruk is voor nieuwe medewerkers een basiscursus zeefdruk beschikbaar. Voor bestaande medewerkers kan een verdiepingsslag worden verzorgd.
Onlangs is de basiscursus uitgevoerd bij Bruns BV in Bergeijk. Joosje van Loon ontvangt van instructeur
Gert Jan van Heyningen haar Bewijs van deelneme. Bruns BV gaat voor duurzaamheid en kwaliteit van hun producten en is van mening dat investeren in een goede opleiding altijd loont.  

Competentiescan Vitaal verder


In het subsidieplan van FCB is het in kaart brengen van competenties van individuele werknemers opgenomen. Zo leren werknemers zijn/haar talenten beter kennen en wordt duidelijk waar de ontwikkelpunten zich bevinden. Onder begeleiding van een adviseur wordt hiervoor een eigen ontwikkelplan gemaakt.

Als voorkeursleverancier van dit FCB project biedt GOC de competentiescan. Dit traject bestaat uit een voorbereiding, 0-meting en een ontwikkelgesprek.
 

Diploma-uitreiking mbo Grafisch operator 


Woensdagmiddag 17 april worden de mbo diploma's Grafisch operator uitgereikt aan de eerste deelnemers van onze BBL-opleiding. Rick van Boekbinderij Abbingh, Luke van Etikettendrukkerij Noord-Nederland (EDNN) en Jeffrey van Grafisch Bedrijf Bokhorst ondertekenen in Hoogeveen hun diploma.

Wil je nieuwe medewerkers opleiden voor de grafimedia-, verpakkings- of kartonnagebranche? In september starten BBL groepen in Amsterdam en Veenendaal.
Bel of mail ons voor meer informatie over de opleiding of het opvragen van cv's van geïnteresseerden in onze branche: binnendienst@goc.nl of 0318-53 91 29.

GOC neemt deel aan Europees project SPPRING


Het belangrijkste doel van 'SPPRING, skills for the paper and print industries next generations' is het concurrend blijven van de papier- en printsector bij veranderende technologie en arbeidsmarkt. Zo wordt ook de aantrekkelijkheid van de sector voor nieuwe medewerkers verbeterd.

Uitbreiding samenwerking GOC en VIGC
 

GOC is al heel lang partner van VIGC, maar de afgelopen maanden zijn we intensiever gaan samenwerken. Onder andere met onze grafisch technische trainingen waarmee wij ook actief zijn op de Belgische markt en de uitwisseling van trainers en aanbod in Nederland en België.

Ook organiseren we gezamenlijk events in lijn van de succesvolle aanpak in België. GOC is dan ook partner van het event op 9 mei in Antwerpen.
Lunet 10 | Postbus 347 | 3900 AH Veenendaal | (0318) 53 91 11
Copyright © 2019 GOC, All rights reserved.