Copy
GOC nieuwsbrief oktober 2018
 
Bekijk dit bericht in uw browser

Creëer meerwaarde, laat je mensen groeien ...
 

Deze nieuwsbrief is gevuld met diverse ontwikkelmogelijkheden die op korte termijn starten en voor de workshop op ieder gewenst moment.  
Leerling zoekt bedrijf!
Heb je een vacature of plaats voor een leer-/werkplek? Laat het ons weten. Want de wervingscampagne voor nieuwe instroom heeft een behoorlijk aantal potentieel geschikte kandidaten opgeleverd die graag willen werken in de grafimedia- en kartonnagebranche. 

Meld je vacature. We brengen je graag met ze in contact. 

Grafisch (media) vormgeven


Voor creatieve dtp'ers en aspirant-vormgevers om zelf ontwerpen te leren maken, deze te presenteren en erover te communiceren met hun opdrachtgever. Voor het onder de knie krijgen van grafische vormgeving is conceptueel denken een vereiste. In deze opleiding wordt het ontwerpen voor print en drukwerk, digitale publicatievormen voor beeldscherm, tablet en mobiel, als in ruimte (3D) geleerd. 

Dé opleiding die medewerkers breder inzetbaar maakt.  

Werkt in jouw bedrijf een spin in het web?


Veel ordermanagers fungeren door hun brede takenpakket als 'spin in het web' van een organisatie. Beheerst jouw ordermanager alle vaardigheden die nodig zijn voor deze functie? De kennis en vaardigheden uit de opleiding Ordermanager zijn direct toepasbaar. Ook het verbetervoorstel waaraan wordt gewerkt, levert voordeel voor het bedrijf. En het geeft het werk van de ordermanager een boost. 

Wat levert een geschoolde ordermanager op? Lees hiervoor het ervaringsverhaal.  

Haal het maximale uit je communicatieboodschap


Door gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheden van communicatie voor social media, mobile devices, augmented reality en de daardoor ontstane mediamixen. Met de cursus Intro crossmedia adviseur staat het weten en kunnen gebruiken van de juiste mediamix centraal. In de cursus crossmedia adviseur komt het gehele traject vanaf de intake met de klant tot en met publicatie en aftersales aan bod. 
 
Workshop Effectief leren en ontwikkelen & het stellen van doelen

Een leven lang leren en ontwikkelen! Uitspraken die we vaak horen en lezen, maar hoe pak je dat aan?
In de 2 keer drie uur durende workshop van GOC laten we medewerkers weer geloven in hun eigen ontwikkelbaarheid. We maken ze bewust wat leren is, hoe het werkt in het brein en of er een open mindset is. Op basis van hun eigen ontwikkeldoelen gaan de deelnemers aan de slag met het omschrijven van concrete en realistische doelen. En vervolgens koppelen we daar de vaardigheden en het gedrag aan, die ervoor zorgen dat de doelen worden gehaald.  


Na deze inspirerende workshop geloven deelnemers weer in hun eigen mogelijkheden. Ze kunnen aan de slag met hun eigen geformuleerde concrete en realistische doelen.

Bel of mail voor meer informatie Annet Leeflang: 06 23 20 24 02 of a.leeflang@goc.nl.
De Schutterij 10 | Postbus 347 | 3900 AH Veenendaal | (0318) 53 91 19
Copyright © 2018 GOC, All rights reserved.