Copy
GOC nieuwsbrief mei 2018
Bekijk dit bericht in uw browser

Creëer vernieuwing...

 
Het is volop lente en er bloeit van alles op, zo ook in onze sector. In deze nieuwsbrief lees je over de talenten bij Koninklijke Drukkerij Em.de Jong en Altrif Label B.V. die groeien naar nieuwe hoogtes.

Ben je zelf of een collega van plan te groeien en bloeien? In juni gaan wij bijvoorbeeld van start met Photoshop. Daarnaast starten tal van andere cursussen.

Ook komt er binnenkort weer een nieuw GO! magazine uit.

Creëer en verbeter je foto's, afbeeldingen en ontwerpen met Adobe Photoshop CC


Fotografen, vormgevers en dtp’ers gebruiken voor beeldbewerking Adobe Photoshop. Hét instrument voor het digitaal bewerken en verwerken van beelden, bestemd voor drukwerk, maar ook voor multimediagebruik en het maken van internetpagina’s. Halen jouw medewerkers het maximale uit dit geavanceerde pakket?

Dinsdag 5 juni start in Veenendaal de cursus Adobe Photoshop, waarin de belangrijkste mogelijkheden van het programma aan bod komen. 
 
vlnr: Stefan van der Meer, Johan van Gool, Ivan Jaro, Ad Monsieurs, Karel van Pinxten, Haydar Al Amery, Jan Doomen en Edward de Jonge.

Enthousiaste drukkers weer in de schoolbanken - GOC training bij Altrif Label B.V.


’Zelfs ervaren drukkers die al meer dan 30 jaar in het drukkersvak werkzaam zijn, zijn enthousiast, omdat ze nog steeds bijleren.'
 
Altrif Label te Roosendaal is één van de grootste etikettendrukkerijen van de Benelux en een familiebedrijf waar 100 medewerkers werkzaam zijn. Sinds juli 2016 is Altrif Label onderdeel van de drukkerijgroep St-Luc Labels & Packaging met 4 vestigingen (België, Nederland en Frankrijk). Met 280 medewerkers staat de drukkerijgroep St-Luc garant voor een sterke druktechnische prepress, vooruitstrevend colormanagement en een kwaliteitsgerichte productie dankzij een nieuw en hoogtechnologisch machinepark.
 

Gericht investeren in de toekomst


De grafische sector vergrijst. Investeren in de ontwikkeling van het eigen personeel is
belangrijker dan ooit. Daarom nodigde Koninklijke Drukkerij Em. de Jong uit Baarle-Nassau GOC uit voor twee maatwerktrainingen.
 
De Schutterij 10 | Postbus 347 | 3900 AH Veenendaal | (0318) 53 91 19
Copyright © 2018 GOC, All rights reserved.