Copy
Nieuwsbericht GOC Onderwijs
Examens keuzedelen beschikbaar
Bekijk dit bericht in uw browser

GOC biedt examens voor diverse keuzedelen
 

Ontbreekt de tijd voor het ontwikkelen van examens? Bij GOC zijn de examens voor de keuzedelen Animatie, Interaction Design, Audiovisueel vormgeven en Audiovisuele techniek aan te schaffen.

Als examenvorm is voor beide examens gekozen voor een Portfolio examen in combinatie met een Criterium gericht interview (Cgi). Bij de beoordelingsmodellen zijn als ondersteuning Rubrics geschreven.

Hulp nodig bij het ontwikkelen van examens voor keuzedelen?
 

GOC beschikt over de unieke combinatie van vakinhoudelijke kennis van de creatieve sector en kennis van en ervaring met het ontwikkelen van examens. Dat maakt ons een goede samenwerkingspartner voor veel onderwijsinstellingen.
Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent een verandering in de regelgeving wat betreft het verwerken van persoonsgegevens. 

Omdat er overeenkomstig de nieuwe wetgeving geen onduidelijkheid mag ontstaan over het gebruik van jouw gegevens hebben wij ons privacybeleid aangepast. In onze privacyverklaring lees je welke gegevens we verzamelen, waarom we dat doen en hoe je je gegevens kunt wijzigen. De vernieuwde privacyverklaring is hier te lezen.

Afmelden voor onze nieuwsbrieven is altijd mogelijk via de link onderaan deze nieuwsbrief.
De Schutterij 10 | Postbus 347 | 3900 AH Veenendaal | (0318) 53 91 11
Copyright © 2018 GOC, All rights reserved.