Copy

         Omnis nieuwsbrief januari 2014           

Beste *|VOORNAAM|*,

Dit is onze eerste Omnis nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief informeren we je graag over alle nieuwe ontwikkelingen binnen Omnis en geven je advies en nieuwsfeiten op het gebied van al onze (para)medische disciplines.

Om te beginnen willen we jou via deze weg  een heel mooi en inspirerend 2014 toewensen!
We hopen op een goede samenwerking met velen van jullie!

Groet, Team Omnis Leusden

Invalid Wistia Video Id: XXX


 

Opening Omnis


Wat een geweldig open huis hebben we gehad in september!. Veel belangstelling en heel erg gezellig!! Dat geeft een enorme boost om de weg die we zijn ingeslagen nog verder te ontwikkelen. Onze dank aan iedereen die langs is gekomen, jullie hebben hier aan bijgedragen. En bedankt voor al die geweldige cadeaus en de vele bloemen! (bron: Facebook)

Pilates en meer

 
Op dinsdagavond 7 januari van 19.30-20.30 uur en op dinsdagochtend 14 januari van 10.30-11.30 uur zijn er gratis proeflessen Pilates. Alleen voor de les in de ochtend is er nog beperkte ruimte. Opgeven via info@liveinbeweging.nl.

Daarnaast willen we je meedelen dat Tanja Steinmeijer heeft besloten de komende tijd minder te gaan werken. Ze zal vanaf half januari 2014 deels vervangen worden door Ingrid van Valkengoed, fysio- en manueel therapeut. De acupunctuur behandelingen en de groepstrainingen (Pilates, Yoga etc.) zal ze gewoon voor haar rekening blijven nemen. 

Osteopathie


Vanaf februari 2014 kan Omnis een nieuwe discipline toevoegen aan haar dienstverlening, want dan start Osteopathie van Rosmalen in het centrum. Hette van Rosmalen is in 2006 in Amersfoort gestart als fysiotherapeute en heeft daarnaast een opleiding osteopathie gedaan. Op deze manier is het voor haar mogelijk vanuit een meer holistische benadering te kunnen behandelen. Naast de fysiotherapie en de manueel therapie is dit voor het centrum een mooie aanvulling. Met ingang van 1 februari zal haar website actief zijn: www.osteopathievanrosmalen.nl

Cursus beter hooggevoeligheid


Hooggevoeligen kunnen alweer een aantal jaren begeleiding krijgen bij LYNX, de praktijk van Diana Polis. Zij geeft ook een aantal keren per jaar een cursus in omgaan met hooggevoeligheid: Beter Hooggevoelig! De volgende cursus start op 13 maart, op een donderdag avond. Voor meer informatie kijk op de website van LYNX.

Zowel bij individuele begeleiding als bij de cursus is het doel inzicht in de werking van hooggevoeligheid en het verkrijgen van praktische handvatten om zelf goed ermee om te kunnen gaan. 
 

Babymassage


Wil je na je bevalling iets moois aan je kindje geven? Of wil je een vriendin/zus/collega een mooi kraamcadeau geven? Meld je dan aan voor de babymassagecursus via www.bekkeninbalans.nl

Zowel individueel aan huis of samen met een paar vriendinnen (max.5) op locatie of thuis.

 

Zwangerfitpilates


Tijdens en na je zwangerschap goed in balans blijven? Dan is zwangerfitpilates  wellicht iets voor jou. Als je zwanger bent kun je vanaf 12 weken starten en je kunt na je bevalling vanaf 6 weken tot 9 maanden nadien doortrainen, wekelijks op maandagavond. Voor meer info: www.bekkeninbalans.nl

 

Ruimteverhuur

 
Bij Omnis kun je ook terecht voor het huren van een praktijkruimte voor het uitoefenen van een functie op (para)medisch gebied en/of workshops.

Voor informatie, faciliteiten, afmetingen en huurprijzen klik hier.

Energistische meditatie


Ook in het nieuwe jaar zijn er weer meditatiesessies op iedere laatste zondag van de maand. Deze sessies zijn per keer te bezoeken, en worden gehouden van 11.00-12.30 uur. Energetische meditatie maakt een combinatie tussen oude Indiase en Chinese technieken. In het Chinese denken draait alles om energie. Voor meer informatie zie hier.
 

Copyright © 2014 Omnis Leusden, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp