Copy
Nyt fra permakultur demonstrationscentre i LAND netværket
View this email in your browser
LAND er det voksende permakultur demonstrationsnetværk, som er en vej til at udbrede løsninger for en bæredygtig fremtid. Vi sætter fokus på de gode eksempler og opfordrer alle til at tage imod de tilbud, LAND centrene tilbyder. Netværket bliver stærkt, når vi bruger hinanden!
Nyheder fra LAND Netværket


LAND forsamling 2015 på Orø - 7 LAND centre var med. Vi snakkede om kommunikationsstrategi, visioner, aktiviteter i 2016 og blev revet med af de dejlige fortællinger fra netværket. 
LÆS MERE...

LAND forsamling 11. - 13. november 2016 -
                                                        Reservér denne weekend til det årlige møde!

DET FÆLLES BEDSTE LAND


LAND centrene vil være stærkt representeret ved folketræffet DET FÆLLES BEDSTE i Lejre april 22-24. Kom og mød os der - med en workshop, en bod på markedet eller bare dig selv. Tilmeldingen er startet!

Kattekærhus på Orø ved Holbæk er nyt LAND center


Kærlighed til traditionelle materialer, godt genbrug, frodig natur og et aktivt ø-samfund er nogle af byggestenene på Kattekærhus LAND center på den lille ø Orø i Isefjorden. 
Cathrine Dolleris er indehaver af den lille kursusvirksomhed GeoLiv.
Besøg GeoLiv

Naturplanteskolen har fart på


Efter 3. sæson er vi flyvende med Naturplanteskolen; det gælder basis faciliteter som dens interne vandingssystem, kurser, workshops, forening og arbejdsdage. Vores næste fase er udbygning af Naturplanteskolen med demo haver i permakultur helhedstankegang samt andelsfrugthave ...
LÆS MERE

Myrrhis LAND center anno 2015


År 2015 var begivenhedsrigt på LAND Centret Myrrhis. I alt 802 personer gæstede stedet på rundvisninger, kurser, temadage og plantesalgsdage.

Færdiggørelsen af huset nåede et skridt videre med maling både inden- og udendørs, samt færdiggørelse af førstesalen og koldrummet.
LÆS MERE...

Fejø Retreat lige nu


Vi er i reflektions- og pause-mode lige nu og der er al grund til at fejre den forgangne sæson.
 
Mange besøgende og kurser og aktiviteter har vi haft, blandt andet en skøn meditativ haveuge med introduktion til permakultur og mindfulness. 
LÆS MERE...

Inspiratoriet på Samsø blomstrer


2. vækstsæson i Inspiratoriets skovhave er ved at være slut – men sikken en spurt :o) Træerne har virkelig fået fat i år, og jeg er for alvor kommet i gang med at etablere bundække-lagene.   

LÆS MERE...

Wintertime Vitsøhus


We made good progress in establishing fenced meadows on ca. 6,5 ha and habitats for our animals such as pigs / chickens, sheep, alpacas and our Indian Runner Ducks.

LÆS MERE...

 
Jeg vil gerne modtage Nyt fra LAND
Jeg ønsker ikke at modtage Nyt fra LAND
Creative commons license 2015 Permakultur Danmark, 


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp