Copy
Indien u deze e-mail niet kunt lezen, bekijk dan de online versie >
Logo cve solutions

Veiligheidsmededeling HP Notebook batterijen
 
 
Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

 
Graag informeren wij u over onderstaande veiligheidsmededeling van HP. Mogelijk heeft u in het verleden een HP Notebook aangeschaft die valt onder deze veiligheidsmededeling.

HP-veiligheidsprogramma voor terugroeping en vervanging van notebookbatterijen

Verlenging terugroepactie HP notebooks

HP heeft besloten de terughaalactie van notebookbatterijen uit juni 2016 verder uit te breiden. In een aantal gevallen is het mogelijk dat de batterij dusdanig oververhit raakt dat brand en/of brandwonden het gevolg kunnen zijn. Er is geconstateerd dat dit risico bij een groter aantal batterijen bestaat dan vorig jaar is vastgesteld. HP vervangt de defecte accu's.

De waarschuwing geldt voor batterijen in notebooks van HP, Compaq, HP ProBook, HP ENVY, Compaq Presario en HP Pavilion die geleverd zijn tussen maart 2013 en oktober 2016. Het gaat hierbij zowel om batterijen die bij de notebook geleverd zijn, als om batterijen die los zijn geleverd als reservebatterij of die geleverd zijn als vervanging via Ondersteuning.

HP adviseert bezitters van genoemde notebooks om de batterij  te controleren, ook wanneer dit al eerder is gedaan. Voor het controleren van de batterij kun je via http://www.hp.com/go/batteryprogram2016 een programma installeren dat deze controle voor je uitvoert. Wanneer blijkt dat jouw batterij vervangen moet worden, kun je gratis een vervangende accu ontvangen voor iedere batterij die betrokken is bij deze terugroepactie.

Indien je het computerprogramma niet wilt gebruiken, kun je op voornoemde pagina ook instructies vinden om de controle handmatig uit te voeren.
Wanneer je onder deze terughaalactie valt, wordt dringend aangeraden de batterij uit de notebook te verwijderen en het apparaat alleen nog te gebruiken via een externe voedingsbron, zoals de netsnoeradapter. Batterijen die eerder onder deze terughaalactie zijn vervangen hoeven niet opnieuw vervangen te worden.

Als u vragen op opmerkingen heeft over deze email dan kunt u contact met ons opnemen via support@cvesolutions.nl
 
Twitter
LinkedIn
Website
Email
Copyright © 2017 CvE Solutions.nl, Alle rechten voorbehouden.