Copy
Indien u deze e-mail niet kunt lezen, bekijk dan de online versie >
Logo cve solutions

Nieuwsflits April 2017
 
Tweet
Share
Forward to Friend

Beste <<First Name>> <<Last Name>>,

Met ingang van 1 april 2017 is CvE Solutions authorized reseller van alle Mircrosoft Surface producten. Hiermee maken we deel uit van een selecte groep resellers van Microsoft Surface voor de zakelijke markt.
Door de uitstekende prestaties in combinatie met het lage gewicht zijn de Microsoft Surface producten een ideale vervanging van uw laptop en tablet.

Speciaal voor u hebben we een tweetal modellen uitgezocht voor een speciale, scherpe, introductie aanbieding.

Klik voor een volledig aanbod van onze producten en diensten op onze website.
De tablet die je Laptop kan vervangen
De Surface Pro 4 is ontworpen om je het vermogen en de prestaties te geven van een laptop, met Intel® Core™-processors en bliksemsnelle SSD voor al je programma's, foto's en muziek. Het 12,3 inch PixelSense™-scherm heeft een extreem hoog contrast en lage schittering, waardoor je een levensecht beeld krijgt.

Surface Pro 4 heeft meer vermogen en is lichter dan ooit tevoren met 766 gram, het is het veelzijdigste en productiefste apparaat dat je ooit zult gebruiken. Met een standaard met meerdere standen en een nieuwe Type Cover* is Surface Pro 4 een krachtige laptop waarop je al je software kunt uitvoeren. 


Alle Surface Pro 4 modellen beschikken over: camera 5.0 MP + 8.0 MP, draadloos 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 en Windows 10 Professional.


Neem voor meer informatie contact met ons op via (0)344 64 46 05 of mail naar sales@cvesolutions.nl
Aanbieding 1

Microsoft Surface Pro 4:
  • processor Intel Core M3,
  • 4GB RAM geheugen,
  • 128GB SSD€ 740,00 ex. BTW
Aanbieding 2

Microsoft Surface Pro 4:
  • processor Intel Core i5,
  • 8GB RAM geheugen,
  • 256GB SSD,
  • Met  pen, toetsenbord Type Cover zwart.


€ 1.075,00 ex. BTW
Wij zorgen met een klein, specialistisch team voor de complete automatisering van administratie- & accountantskantoren én ondernemers in het midden- en klein bedrijf. Met een breed aanbod van producten en diensten ‘ontzorgen’ wij deze bedrijven, op het gebied van hun volledige ICT- infrastructuur. Door onze ruime ervaring binnen deze markt, kunnen wij u de volgende diensten bieden, de aanschaf en implementatie van software; de aanschaf van hardware, het uitvoeren van systeembeheer, het hosten van softwarepakketten, of zelfs complete ICT-omgevingen. Wij hebben veel kennis van de specifieke software die u in uw bedrijf nodig heeft. In de markt van administratie- & accountantskantoren hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd. Hierdoor kunnen we al onze klanten vrijwel altijd van een passende oplossing voorzien.
Twitter
LinkedIn
Website
Email
Copyright © 2017 CvE Solutions bv, Alle rechten voorbehouden.