Copy


Etkö näe kirjettä oikein?
Katso selaimessa

Saumatonta ekologisuutta

Vastuullisuus, ekologisuus ja huoli muovin ympäristövaikutuksista ovat ajaneet elintarviketeollisuuden etsimään uusia ja innovatiivisia pakkausvaihtoehtoja. Vaikka muovi on teknisesti hyvin toimiva materiaali, niin kuluttajien ja lainsäädännön vaatimukset vastuullisista pakkauksista ovat nostaneet uusiutuvat lähteet ja materiaalien minimoimisen pakkaamisen keskiöön. Thomeko vastaa kasvavaan kysyntään tuomalla markkinoille G. Mondinin innovatiivisen Paperseal-konseptin. Se vähentää käytetyn muovin määrää 80 %:lla ja tarjoaa välineet myös materiaalitehokkuuden ja logistiikan optimointiin.
 

Uusi järjestelmä tehostaa tuotantoa
 

Paperseal-konseptissa yhdistyvät ekologisuus, kustannustehokkuus ja käyttövarmuus.
Ainutlaatuinen konsepti korvaa muoviset rasiat kartongista tuotetuilla rasioilla. Järjestelmä pohjautuu G. Mondinin ThermosealerⓇ-teknologiaan, jossa pakkauksen valmistus tapahtuu linjastolla, suoraan ennen sen saumausprosessia. Rasian koko ja materiaalit ovat räätälöitävissä ja siinä on runsaasti tilaa painatukselle.
 

Minimikoko maksimiosaamisella
 

Pakkaukset toimitetaan litteinä kartonkiaihioina, jolloin niiden varastointi on helppoa ja kustannustehokasta. Vuorauksen ja kartongin materiaaleja on mahdollista räätälöidä valmistettavan tuotteen mukaan. Rasiat valmistetaan linjastolla esileikatusta aihiosta, jotka on muotoiltu ja sulkuviivoitettu automaattisesti yksivaiheista prosessitoimintoa varten. G. Mondinin laitteisto avaa kartonkiaihion, saumaa sisäpinnan ja kartonki on valmis täyttöön ja kansi saumaukseen.
 
Prosessi lisää materiaalitehokkuutta ja alentaa merkittävästi niin kuljetus- kuin varastointikustannuksia esivalmistettuihin rasioihin verrattuna. Sisäkartongin muodostus nollajäteteknologialla alentaa varastomääriä ja lopullisia pakkauskustannuksia, sillä hukkaa ei synny prosessin tuloksena lainkaan. Lopputuloksena saadaan pakkaus, jossa on 80 % vähemmän muovia tavalliseen pakkaukseen verrattuna.
 


Täydellinen saumauspinta
 

Paperseal täyttää myös vaatimukset rasvan- ja kosteudenkestävistä pakkauksista, joita vaativat erityisesti rasvaiset tuotteet, kuten liha ja kala. Ainutlaatuinen prosessi muotoilee kartonkirasiaan saumattoman muovisisuksen rasian koon ja muodon mukaisesti, joka takaa tuotteen pysymisen sille tarkoitetussa tilassa ilman vuotoja. Sisäaihion saumattomuus tekee pakkauksesta erittäin turvallisen. Tämän ansiosta pakkaus sopii lähes minkä tahansa tuotteen pakkaamiseen, kuten liha, kala, juusto, valmisruuat, salaatit ja hedelmät.
 

Ekologinen joustavuus
 

Sisävuorauksen helppo irrotettavuus pahvista varmistaa yksinkertaisen ja tehokkaan kierrätyksen tuotteen käyttöiän päätyttyä. Erilaisten sisävuorausten ja pahvien käytettävyys mahdollistaa mille tahansa tuotteelle soveltuvat tekniset ratkaisut.
 
Katso videolta miten Paperseal-konsepti toimii käytännössä.

Haluatko pysyä kehityksen kärjessä?


Thomeko Oy on ollut yli 70 vuotta liha- ja valmisruokateollisuuden merkittävimpiä laitetoimittajia. Toimimme myös kala-, meijeri- ja marjateollisuuden asiakassegmentissä. Suunnittelemme ja toimitamme teollisuuden kokonaisratkaisuja, joihin sisältyvät materiaalit ja tarvikkeet, koneet ja laitteet sekä huolto- ja asennuspalvelut. Etsimme jatkuvasti uusia teknologioita, jotka takaavat entistä tehokkaammat, joustavammat ja ekologisemmat ratkaisut tuotannon kehittämiseen.
 
Kuinka voimme olla sinulle avuksi?
 
Ota yhteyttä
Thomeko Oy
Asentajankatu 5
00880 HELSINKI
Puh. 0207 921 200Copyright © 2019 Thomeko Oy, Kaikki oikeudet pidätetään.
Thomeko Oy markkinointirekisteri

 Poistu vastaanottajalistalta    Päivitä yhteystietosi

Email Marketing Powered by Mailchimp