Copy
In deze update van Groen doet goed leest u over alle actuele ontwikkelingen omtrent Groen doet goed in de provincie Utrecht.
Problemen met het lezen van deze update? Bekijk dan de online versie.
Groen doet goed is een samenwerkingsverband tussen Utrechtse gemeenten en alle terreinbeherende organisaties in Utrecht, en wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Utrecht. Samen zorgen we ervoor dat kinderen tussen 4 en 12 jaar in de grote steden de natuur binnen en buiten de stad vaker gaan beleven.
 

Inhoud van deze update

Update #8

HOERA, de filmpjes voor de filmwestrijd staan online!
Afgelopen maanden zijn de kinderen uit de provincie Utrecht druk bezig geweest met het maken van filmpjes. Hierin laten ze zien welke dingen zij graag doen als ze buiten spelen. Welk filmpje vind jij het leukste? Breng je stem uit door een like te geven. . En vergeet niet anderen te vragen dit ook te doen.

Over de filmwedstrijd


Deze filmwedstrijd is onderdeel van de 50 dingenfilmpremière op 23 november. Ongeveer 180 kinderen uit de provincie Utrecht zijn afgelopen half jaar naar buiten geweest en hebben filmpjes gemaakt van de dingen die zij het leukst vinden om buiten te doen. Het leukste filmpje maakt tijdens dit evenement kans op een juryprijs en/of publieksprijs. De publieksprijs kunnen de kinderen winnen door zoveel mogelijk likes te verzamelen.

Naar buiten! Utrecht

Basisschool Het Schateiland uit Utrecht is als ambassadeur naar buiten geweest! De kinderen hebben een toffe reclame gemaakt voor buiten spelen in de natuur. Vind jij dit het leukste filmpje? Like deze video en zorg dat basisschool Het Schateiland de filmwedstrijd wint! 

Bekijk en like

Naar buiten! Nieuwegein

Ook ging BSO De Toverfluit uit Nieuwegein als ambassadeur naar buiten! Wat vinden de kinderen het leukst om te doen: hutten bouwen of over het blote voetenpad lopen? Vind jij dit het leukste filmpje? Like deze video en zorg dat BSO De Toverfluit de filmwedstrijd wint!

Bekijk en like

Naar buiten! Houten

BSO Partou uit Houten is als ambassadeur naar buiten geweest en bedacht een super coole lipdub. In deze lipdub laten de kinderen zien wat voor leuke dingen je allemaal buiten kunt doen. Vind jij dit het leukste filmpje? Like deze video en zorg dat BSO Partou de filmwedstrijd wint!

Bekijk en like

Naar buiten! Woerden

En de kinderen van de Brede Scholen uit Woerden zijn ook als ambassadeur naar buiten geweest! Ze hebben van alles buiten gedaan, maar hoe klinkt buiten eigenlijk? Vind jij dit het leukste filmpje? Like deze video en zorg dat de kinderen van de Brede Scholen de filmwedstrijd winnen!

Bekijk en like

Naar buiten! Zeist

Last but not least... BSO Heldenhonk uit Zeist is ook naar buiten geweest! Ze hebben met elkaar een top 10 gemaakt, benieuwd wat bij hen op 1 staat? Kijk dan hun filmpje. Vind jij dit het leukste filmpje? Like deze video en zorg dat BSO Heldenhonk de filmwedstrijd wint! Liken kan tot 22 november.

Bekijk en like
Website
Website
Twitter
Twitter
YouTube
YouTube
Je ontvangt deze update omdat je interesse hebt getoond in Groen doet goed. Krijg je de update doorgestuurd? Je kan je hier rechtstreeks aanmelden. Geen interesse meer? Dan kan je je hier afmelden.

Email Marketing Powered by Mailchimp