Copy
Expositie ‘Doppio Nuovo’, 26 november 15.00 uur t/m 21 jan. 2017
Bekijk deze mail in een browser

binnenkort expositie
‘Doppio Nuovo’ 


 26 november 15.00 uur t/m 21 jan. 2017 
Zaterdag 26 november wordt om 15.00 uur in de Dutch Art & Design Salon, Lange Putstraat 10 ’s-Hertogenbosch, Expositie ‘Doppio Nuovo’ geopend. De expositie is te bezichtigen tot en met 21 januari 2017.
Twee nieuwe kunstenaars hebben zich aangesloten bij onze Salon. Twee keer nieuw werk dat nog niet eerder in de Salon te zien was. Vandaar de naam ‘Doppio Nuovo’. In het Italiaans, want hun werk brengt je toch op zijn minst in een stemming van il dolce far niente, het zoete nietsdoen. Iedereen is van harte welkom op de opening, de toegang is gratis.

Edwin van den Berg

woont en werkt sinds kort in Den Bosch. Edwin vindt zijn inspiratie dichter bij huis en dat is te zien in zijn schilderijen. Hij schildert de mooiste plekjes van Den Bosch en neemt je als het ware mee op een wandeling door de stad. Kijkend naar zijn schilderijen krijg je het gevoel zelf door straatjes te lopen of op een terras neer te strijken. Edwin schildert portretten, landschappen, maar ook out of the box, zoals hij dit zelf noemt.

Gerna Scheepens

heeft haar passie gevonden in het tekenen. Vakmanschap, originaliteit en kwaliteit staan daarbij hoog in het vaandel. Haar onderwerpen zijn veelal gericht op het landschap en meestal gecombineerd met bebouwing. Hoewel er enige vorm van abstractie in haar werk valt te bespeuren blijft het toch zeker figuratief. Een vrolijk uitstapje zijn de kleurrijke fantasievoorstellingen op bierviltjes. Gerna vindt het niet haar taak om boodschappen de wereld in te sturen maar vindt voldoening in het feit dat mensen het plezierig vinden om naar haar werk te kijken en het weten te waarderen.

Bekijk

Sint & Kerst cadeaus

Verras je familie of vrienden eens met een origineel cadeau. Bij ons koopt u lederen en vilten tassen, sierraden, kleine schilderijen en beeldjes voor een leuke prijs. Allemaal ontworpen en gemaakt door Nederlandse Designers en kunstenaars. Vandaar onze naam: Dutch Art & Design Salon. Pak eens verrassend uit dit jaar!

Bekijk werk van Marise den Hartog

24/09
19/11


expositie de verrassing
 


nieuw


gerna
scheepens
 


nieuw


sacha
wendt
 
Copyright © 2016 Dutch Art & Design Salon, alle rechten voortbehouden.


Verander hier uw abonnement.
U kunt uw instellingen updaten of u schrijft zich uit

Email Marketing Powered by Mailchimp