Copy

Nordjyllands Historiske Museum


Aalborg Historiske Museum ◦ Apotekersamlingen ◦ Boldrup Museum ◦ Cirkusmuseet Gråbrødrekloster Museet ◦ Hadsund Egnssamling ◦ Hals Museum ◦ Havnø Mølle
Hobro Museum ◦ Lindholm Høje Museet ◦ Lystfartøjsmuseet ◦ Mariager Museum
Møllehistorisk Samling ◦ Vikingecenter Fyrkat


 
Velkommen til et nyhedsbrev, der står i midsommerens tegn. Ved Lindholm Høje Museet byder vi traditionen tro på bål og skønsang, og da der i år også er Sankt Hans arrangement på kajen i Hobro, holder vi længe åbent på Lystfartøjsmuseet. Og så er der alt det andet – god læselyst og god sommer.


 

NJM

Sæsonstart på Havnø Mølle

Traditionen tro skyder Havnø Mølle sæsonen i gang på Dansk Mølledag 3. søndag i juni – i år 19. juni. Fra kl. 10-16 er Havnø Mølles Venner og Møllehistorisk Samling klar med et væld af oplevelser for hele familien.

Læs mere her
 
 

NJM

Sankt Hans ved Lindholm Høje

Kammerkoret Coro Misto synger Midsommervisen og andre danske sange, og båltalen holdes af rådmand Mads Duedahl, når vi igen i år inviterer til en stemningsfuld Sankt Hans aften ved Lindholm Høje Museet.

Læs mere om arrangementet her
 
 

NJM

Officiel indvielse i Hadsund

På tirsdag er der officiel indvielse af 125 m2 ny tilbygning på museerne i Hadsund. Der vil være taler og lidt godt til ganen. Alle er velkomne fra kl. 14.  

Læs mere om de nye faciliteter her
 
 

NJM

Honningdag på Boldrup 

Boldrup Museums Bilaug er klar til at slynge den første honning. Det sker lørdag 19. juni, og kigger man forbi museet, kan det ikke udelukkes, at der falder søde smagsprøver af.

Læs mere her
 
 

NJM

Smeden besøger Fyrkat

Den kommende weekend rykker smeden og hans kone ind på vikingegården på Fyrkat. Børn, der kan bruge en hammer, kan prøve at fremstille noget af det glødende jern.  Og måske giver smedens kone en smagsprøve på sin mad.

Læs mere her
 
 

NJM

Sankt Hans på kajen i Hobro

Sankt Hans aften holder vi længe åbent på Lystfartøjsmuseets i Hobro i anledning af bål-arrangementet på kajen. Der vil være levende musik og båltale, og kl. 19.15 tændes bålet i havnebassinet.

Læs mere her
 
 

NJM

Opgaver for store og små

Der er hjernegymnastik for både store og små på Aalborg Historiske Museum i sommerferien. De yngste skal på skattejagt, de lidt ældre skal hjælpe Churchillgruppen, og de voksne kan teste deres viden om Aalborgs historie.

Læs mere her
 
 

NJM

Ny bog om frivillige

Frivillige Formidler Fortiden hedder en ny bog af Søren Christensen. Bogen, der fortæller om, hvordan det er at være frivillig på museer i det nordjyske, kan købes i flere af vores museumsbutikker.

Læs mere her
 
 

NJM

Vikingemarked på Lindholm Høje

Igen i år arrangerer vikingegruppen Lindholm Høje marked på arealet bag museet. Det sker i weekenden 25. og 26. juni. Her kan publikum opleve alt fra kæmpende vikinger til islandske heste og falkonerernes rovfugle.

Læs mere her
 
 
 
 

Vores samarbejdspartnere:

 
Denne email blev sendt til <<E-mailadresse>>
Afmeld nyhedsbrev
Vises nyhedsbrevet ikke korrekt? Kig her

Nordjyllands Historiske Museum
Algade 48, 9000 Aalborg
Tlf.: 99 31 74 00
mail: historiskmuseum@aalborg.dk

Email Marketing Powered by Mailchimp