Copy

Nordjyllands Historiske Museum


Aalborg Historiske Museum ◦ Apotekersamlingen ◦ Boldrup Museum ◦ Cirkusmuseet Gråbrødrekloster Museet ◦ Hadsund Egnssamling ◦ Hals Museum ◦ Havnø Mølle
Hobro Museum ◦ Lindholm Høje Museet ◦ Lystfartøjsmuseet ◦ Mariager Museum
Møllehistorisk Samling ◦ Vikingecenter Fyrkat
 

Sommeren igennem er der masser af aktiviteter og historiske oplevelser for gæsterne på vores mange museer. I Hals er der både byvandringer og Sort-krudtfestival, i Mariager er der historisk sommermarked i museumsgården, og på Fyrkat er der både vikingemarked og masser af andre vikingeaktiviteter.
God læselyst og god sommer.

 

NJM

Program for vikingemarked på Fyrkat

Den kommende weekend slår vi dørene op for det første vikingemarked på Fyrkat, og vi glæder os, for der bliver masser af aktiviteter for publikum.

Se hele programmet, og læs mere om markedet her
 
 

NJM

Sommerfest på Mariager Museum

Lørdag 16. juli fyldes den brostensbelagte gårdsplads ved Mariager Museum med boder, underholdning og aktiviteter, når vi sammen med lokale kræfter inviterer til den årlige sommerfest.

Læs mere her
 
 

NJM

By- og skansevandringer i Hals

I løbet af sommeren tilbyder Hals Museum historiske byvandringer i de hyggelige gader i Hals. Her kan man høre store og små historier om byen og dens udvikling fra vikingetid til i dag.

Læs mere og køb billet her
 
 

NJM

Rundvisning i Apotekersamlingen

Her er piller og pulver, miksturer og salver. Apotekersamlingen i Jens Bangs Stenhus rummer 350 år apotekerhistorie. Vi tilbyder rundvisninger hver lørdag kl. 13 hele sommeren.

Læs mere her
 
 

NJM

Vikingerne arbejder på Fyrkat

Selv om vi renoverer husene på vikingegården på Fyrkat, er der masser af aktiviteter for publikum. De forskellige vikingegrupper byder på alt fra pottemageri til uldarbejde.

Læs mere om alle aktiviteterne her
 
 

NJM

Sommeraktiviteter i Aalborg

Selv om der er skoleferie, behøver hjernen ikke at gå i stå. På Aalborg Historiske Museum kan man bryde hjernen med tre forskellige konkurrencer – afhængig af, hvilken aldersgruppe man tilhører.

Læs mere her
 
 

NJM

Skeletjagt på Lindholm Høje Museet

Børn i alderen 6-12 år kan gå på knoglejagt på Lindholm Høje Museet i sommerferien. Turen koster 15 kr. og varer cirka en time og bringer børnene rundt i udstillingen. Der venter en lille præmie, når jagten er gennemført.

Læs mere her
 
 

NJM

Køb billet til Sortkrudtfestival

Den sidste weekend i juli buldrer kanonerne igen på Hals Skanse. Sortkrudtfestivalen er fyldt med krudt og kugler, aktiviteter for store og små og spændende fortællinger om 1600-tallet militære liv.

Billetter kan købes online her
 
 
 
 

Vores samarbejdspartnere:

 
Denne email blev sendt til <<E-mailadresse>>
Afmeld nyhedsbrev
Vises nyhedsbrevet ikke korrekt? Kig her

Nordjyllands Historiske Museum
Algade 48, 9000 Aalborg
Tlf.: 99 31 74 00
mail: historiskmuseum@aalborg.dk

Email Marketing Powered by Mailchimp