Copy
 
 

njm

 

Nyhedsbrev 18. marts 2016

NJM

Ildmagerens værksted for børn

De tre hverdage op til påsken, hvor de fleste børn har ferie, er der åbent i Ildmagerens værksted på Lindholm Høje Museet. Her kan man både bage brød og støbe en thorshammer.

Læs mere her
 
 

NJM

Vikingerne indtager Fyrkat

Med påskens komme indledes sæsonen på Vikingecenter Fyrkat, og de fem helligdage flytter Vikingegruppen Lindholm Høje ind på vikingegården, hvor de vil demonstrere deres håndværk.

Læs mere her
 
 

NJM

Sidste chance for glas og sølv

På Aalborg Historiske Museum skal man i gang med at gøre plads til en ny udstilling, og derfor vil glas- og sølvudstillingerne snart blive pakket ned. Sidste chance for at se dem i denne omgang er påsken.

Læs mere om den nye udstilling her
 
 

NJM

Rundvisning i apotekersamlingen 

Få et eksklusivt kig i skuffer og krukker, når der tirsdag 5. april er rundvisning på Apotekersamlingen i Jens Bangs Stenhus. 350 års unik apotekerhistorie samlet ét sted. 

Læs mere her
 
 

NJM

Frivilligdag på Boldrup Museum

Museumsforeningen på det lille landbrugsmuseum i Boldrup inviterer alle interesserede til frivilligdag lørdag 9. april, hvor man kan høre mere om, hvordan man bliver en del af det engagerede fællesskab.

Læs mere her
 
 

NJM

Foredrag om fund ved Fyrkat  

Museumsdirektør Lars Nørbach holder tirsdag 11. april foredrag om de mange fund fra vikingetiden, der er gjort omkring Fyrkat og Hobro. Foredraget finder sted på Hobro Bibliotek og er arrangeret af Fyrkats Venner.

Læs mere her
 
 

NJM

Gaver til konfirmanden  

Museumsbutikken på Aalborg Historiske Museum ligger i Algade centralt i byen, så kig forbi, og find en fin gave til konfirmanden. Det kunne være Kay Bojesens berømte abe eller et fint Dagmarkors. Der er ti pct. på netop disse varer frem til 1. maj.

Læs mere her
 
 

NJM

Byvandring i Det glade Aalborg   

Tag med en tur rundt til Aalborgs glemte forlystelsessteder tirsdag 12. april. Hør om smugkroer og prostitution, om byens værtshusliv, musikpavilloner og diskoteker, biografer og teatre, markeder og natklubber. 

Læs mere her
 
 

NJM

Sidste chance for at se guldmønter  

Seks fine guldmønter, såkaldte kurantdukater fra Fredrik den 5.s tid, er i øjeblikket udstillet på Lindholm Høje Museet i vores nye sikkerhedsmontre. Snart flytter montren til Hobro, så sidste chance for at se mønterne er i påsken.

Læs mere her
 
 

NJM

Vind med nyhedsbrevet

Hver måned trækker vi lod blandt alle modtagere af nyhedsbrevet, og præmien til den heldige vinder finder vi i én af vores museumsbutikker. Februars vinder er Henrik Rasmussen, som får to fine H.C. Andersen fyrfadsstager fra Nordahl by Andersen. Kender du nogen, der vil modtage nyhedsbrevet og være med i lodtrækningen, så kan de tilmelde sig her
 
 
 
 

Vores samarbejdspartnere:

 
Denne email blev sendt til <<E-mailadresse>>
Afmeld nyhedsbrev
Vises nyhedsbrevet ikke korrekt? Kig her

Nordjyllands Historiske Museum
Algade 48, 9000 Aalborg
Tlf.: 99 31 74 00
mail: historiskmuseum@aalborg.dk

Email Marketing Powered by Mailchimp