Copy
 
 

njm

 

Nyhedsbrev 13. maj 2016

NJM

Åben udgravning

Arkæologer viser rundt på udgravningen, viser fund og fortæller om huskonstruktioner, begravelsesritualer, udgravningsteknikker, når de pinselørdag inviterer til åben udgravning ved Sdr. Tranders.

Læs mere her
 
 

NJM

Fri entré på museerne

Onsdag 18. maj er International museumsdag, og det markeres verden over med fri entré på mange museer. Nordjyllands Historiske Museum inviterer indenfor til gratis kig på hele syv museer.

Læs mere her
 
 

NJM

Skelet færdigudgraves

I vinterferien kunne publikum følge udgravningen af et skelet på tæt hold på Lindholm Høje Museet, og nu graves de sidste dele af det, der har vist sig at være en kvinde, fri. Der er fri entré og længe åbent onsdag 18. maj. 

Læs mere her
 
 

NJM

Gratis rundvisning

Folk og fabrikker hedder udstillingen, der fortæller om livet på gulvet i Aalborgs mange kendte industrivirksomheder. Onsdag 18. maj er der gratis rundvisning i udstillingen kl. 14 og igen kl. 16.

Læs mere her
 
 

NJM

Køb billetten på nettet

Som noget nyt tilbyder vi nu, at man kan købe billetter til nogle af vores arrangementer online. De første er rundvisningerne hver lørdag i Apotekersamlingen i Jens Bangs Stenhus. 

Læs mere og køb billet her
 
 

NJM

Kvindelige sysler på Fyrkat

I weekenden omkring pinse står den på kvindelige sysler på Vikingecenter Fyrkat, når gruppen, der kalder sig De gode vaner, demonstrerer plantefarvning, nålebinding og madlavning.

Læs mere her
 
 

NJM

Museet rykker ud

Nordjyllands Historiske Museum rykker ud af vante rammer og udstiller en række spændende fund fra vikingetiden i Spar Nord i Hobro. Det er fund, som alle er gjort i nærområdet af en detektorbruger.

Læs mere her
 
 
 
 

Vores samarbejdspartnere:

 
Denne email blev sendt til <<E-mailadresse>>
Afmeld nyhedsbrev
Vises nyhedsbrevet ikke korrekt? Kig her

Nordjyllands Historiske Museum
Algade 48, 9000 Aalborg
Tlf.: 99 31 74 00
mail: historiskmuseum@aalborg.dk

Email Marketing Powered by Mailchimp