Copy
This email is from Stephen Cassidy. If the images are not visible please click on "Display images below" in your email account or click on "View this email in your browser link" below this text.
View this email in your browser

De Kleine Wereld - Velsen

* Bericht *
Sjaak & Yvonne zijn met kerst en nieuwjaar in de donderdag editie van de krant te vinden. Daardoor nu twee foto's in plaats van een. Mary Rose en ik wensen iedereen een fijn en gelukkige nieuwjaar. Ook groetjes van Sjaak en Yvonne natuurlijk.

Publication 50 | 24 December 2015

Sjaak en Yvonne
Dromen van een witte kerst
Bing Crosby zong er in 1941 al over: een witte kerst. Dit jaar zal deze kerstdroom niet uitkomen. Een witte kerst wordt het genoemd als er beide dagen een sneeuwdek ligt. Dat is vanaf begin vorige eeuw maar tien keer voorgekomen. Er is dus niet zo veel kans op. Meer kans is er op milde temperaturen; op 25 december was het in diezelfde periode 14 keer warmer dan 10 graden. Zo’n warme decembermaand als dit jaar hebben we sinds 1934 niet meer gehad. Sjaak en Yvonne hebben kerst strak gepland met allerlei feestelijkheden. Yvonne: “Waar denk je aan schat?” Sjaak; “Herinner je je die ene winter nog, Von? Toen de sneeuw kniehoog stond.” Yvonne: “Ja, toen niemand kon komen door het weer.” Sjaak:” Vond ik zó gezellig. Alleen jij en ik…”
 
Lees meer

Publication 51 | 31 December 2015

Nieuw in 2016
2015 is voorbij, 2016 komt eraan. Voor Velsen wordt het een jaar van veel ‘nieuw’, met projecten zoals de HOV Velsen busbaan, Lange Nieuwstraat, de Velsertunnel, en de Nieuwe Grote Zeesluis. Eerst nog de oliebollen en vuurwerk, dan beginnen we op 1 januari aan het nieuwe jaar: 2016. Op de Christelijke kalender dan, want komend jaar begint bijvoorbeeld China aan jaar 4713, voor de Moslims komt 1437 eraan, en het Hebreeuwse jaar zal 5776 worden. Ook beginnen deze jaartellingen op een andere datum dan 1 januari. Yvonne heeft na de feestdagen wel zin in iets nieuws. Yvonne: ”Sjaak, ik wil in de uitverkoop even kijken naar schoenen. En misschien heb jij nog iets nodig?” Sjaak:”Ik hoef niks hoor. Het enige wat ik nieuw nodig heb is een gaatje in m’n riem erbij ben ik bang.”
Lees meer
My web design company Webright
Webright web design
Please share this email via Facebook, Twitter, Google+ or just forward it to your best mate and friends.
Share
Tweet
+1
Forward
Follow Stephen Cassidy on Google+ Twitter, Pinterest or visit my website
My Website
My Website
Google Plus
Google Plus
Twitter
Twitter
Pinterest
Pinterest
Facebook
Facebook
Copyright © 2015 Webright, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp