Copy
This email is from Stephen Cassidy. If the images are not visible please click on "Display images below" in your email account or click on "View this email in your browser link" below this text.
View this email in your browser

Sjaak en Yvonne uit Velsen

Stephen Cassidy

Het nieuws is vaak niet prettig. Er komt zoveel geweld en verdriet in voor. Hier een kijk op het nieuws in en rondom Velsen in miniatuur. Ik vind dat je er wel een beetje de humor van mag laten zien.

Wekelijks maak ik een foto van de kleine wereld van Sjaak, Yvonne en hun vrienden. We (her)ontdekken Velsen, en geven vanuit hun perspectief een humoristisch ‘klein’ kijkje op de ‘grote’ wereld van Velsen. Foto suggesties: kleinewereld@stephencassidy.nl

Publication 49 | 19 December 2015

Sjaak en Yvonne
19e eeuwse kleuterschool in Santpoort
Een openbare bewaarschool voor de Santpoortse kleuters met daarnaast een onderwijzerswoning. Daarvoor zijn de panden in 1890 gebouwd, in opdracht van de pruisische barones Olga Wüste-Von Gotsch, die landgoed ‘Spaarnberg’ had geërfd. Zij en haar echtgenoot, koopman Justus Wüste, waren in die jaren sterk betrokken bij het dorp Santpoort. De school is in neorenaissancestijl gebouwd, het woongebouw in chaletstijl. Olga en Justus bleven kinderloos, en in 1932 werd het geheel verbouwd tot badhuis. De langsliggende laan is in 1922 tot Wüstelaan hernoemd. De voormalige bewaarschool huisvest nu twee vrijetijdsverenigingen. Voor Sjaak en Yvonne is de kleuterschool een tijdje terug. Yvonne: “Wat vond jij leuk, Sjaak? Knutselen, racen met de vliegende Hollander?” Sjaak:”’Het allerleukst vond ik de bel. Om naar huis te gaan.”
 
Lees meer
Photos of the week - It's starting to look a bit like Christmas
It's Christmas week and 15 degrees. The town tree is standing again & the carol singers came to IJmuiden.
My web design company Webright
Webright web design
Please share this email via Facebook, Twitter, Google+ or just forward it to your best mate and friends.
Share
Tweet
+1
Forward
Follow Stephen Cassidy on Google+ Twitter, Pinterest or visit my website
My Website
My Website
Google Plus
Google Plus
Twitter
Twitter
Pinterest
Pinterest
Facebook
Facebook
Copyright © 2015 Webright, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp