Copy
This email is from Stephen Cassidy. If the images are not visible please click on "Display images below" in your email account or click on "View this email in your browser link" below this text.
View this email in your browser

Sjaak en Yvonne uit Velsen

Stephen Cassidy

Het nieuws is vaak niet prettig. Er komt zoveel geweld en verdriet in voor. Hier een kijk op het nieuws in en rondom Velsen in miniatuur. Ik vind dat je er wel een beetje de humor van mag laten zien.

Wekelijks maak ik een foto van de kleine wereld van Sjaak, Yvonne en hun vrienden. We (her)ontdekken Velsen, en geven vanuit hun perspectief een humoristisch ‘klein’ kijkje op de ‘grote’ wereld van Velsen. Foto suggesties: kleinewereld@stephencassidy.nl

Publication 44 | 14 November 2015

Sjaak en Yvonne
Sint Nicolaas komt van ver naar IJmuiden
Sint Nicolaas: bisschop van Byzantijns Myra in de 4e eeuw, beschermheilige van onder andere apothekers, ongehuwde vrouwen, kooplieden, zeelieden, piraten en de stad Amsterdam. Historisch gezien is weinig bekend over hem, maar des te meer mythen en verhalen zijn aan hem verbonden. Zo zou hij op een nacht een buidel geld, bedoeld als bruidsschat, in de schoenen van drie arme ongehuwde dochters hebben gegooid. Tegenwoordig zetten alleen kinderen hun schoentje als de Sint in het land is. Deze zaterdag wordt hij verwelkomd met een ‘lichtjesintocht’ vanaf 4 uur op de Loswalkade, en ‘Coole Piet’ geeft een show om 18.45 uur op Plein 1945. Sjaak en Yvonne zetten vroeger ook hun schoen. Sjaak: “Met zo’n winterpeen erin voor het paard.” Yvonne: “Ja! En nu ik erover denk; we aten àltijd hutspot de volgende dag.”
 
Lees meer
Photo of the week - Calves in Zorgvrij Spaarnwoude
I do not think that I have shown this photo before. We went to visit the young calf's in at Zorgvrij Spaarnwoude. It was not easy photographing the cows with Sjaak & Yvonne. In this shot you can see the calf looking right at us.
My web design company Webright
Webright web design
Please share this email via Facebook, Twitter, Google+ or just forward it to your best mate and friends.
Share
Tweet
+1
Forward
Follow Stephen Cassidy on Google+ Twitter, Pinterest or visit my website
My Website
My Website
Google Plus
Google Plus
Twitter
Twitter
Pinterest
Pinterest
Facebook
Facebook
Copyright © 2015 Webright, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp