Copy
Logo

Help jij mee?

Beste Leden,

Het wordt weer spannend bij de verkiezingen voor de Provinciale Staten!
Help jij mee om te zorgen dat ons goede verkiezingsprogramma onder de aandacht komt en dat onze kiezers ook de moeite nemen om te gaan stemmen?
Je kunt op verschillende manieren bijdragen, we zijn al heel blij met een uurtje van je tijd!

Regionale kandidaat Provinciale staten


Onze regionale kandidaat is Ezra Leeger, Ezra stelt zich graag aan je voor


Ik ben getrouwd met Dennis en trotse moeder van Mei-Li onze dochter van 9, of zoals ze zelf zegt, bijna 10.


Samen wonen wij in het buurtschap Bus in Nistelrode, aan de rand van natuurgebied de Maashorst. We hebben een mooi, zeer divers, bedrijf in het buitengebied van Loosbroek. Ik heb bestuurskunde gestudeerd in Leiden en heb daarnaast een bachelor Nederlands Recht afgerond. Sinds ruim een jaar zit ik voor het CDA Brabant in Provinciale Staten, een mooie en eervolle taak. In mijn vrije tijd probeer ik de Chinese taal onder de knie te krijgen, ben ik graag buiten bezig of creatief aan de slag.


Ik vind het heel erg belangrijk om bij te dragen aan de omgeving waarin ik leef, woon en werk. Om niet aan de zijlijn te staan, maar actief mee te werken aan een steeds mooier Brabant. Wat mij motiveert om voor het CDA Brabant op de kandidatenlijst te staan, is dat het CDA de partij is van het samen. Het CDA is de partij van de maatschappij die we samen met elkaar vormen, een maatschappij waar we naast elkaar staan, in plaats van tegenover elkaar. Een maatschappij met een dienstbare overheid en betrokken inwoners.


Als inwoner en ondernemer in het buitengebied wil ik me graag sterk maken voor de leefbaarheid en veiligheid van het buitengebied en de kleine kernen. Daarnaast draag ik het CDA grondbeginsel 'rentmeesterschap' hoog in het vaandel en wil ik me sterk maken voor een duurzaam en gezond Brabant.

Regionale kandidaat Waterschap Aa en Maas


Onze regionale kandidaat is Julia Goets, Julia stelt zich graag aan je voor

Mijn naam is Julia Goets, 19 jaar en woon in Reek.


Deze waterschapsverkiezing heb ik mij verkiesbaar gesteld en sta ik op plek 6. Doordeweeks volg ik de opleiding watermanagement in Velp, dit jaar zit ik in het eindexamenjaar. Daarnaast kun je mij op vrijdagavond en zaterdag vinden in de Xenos in Uden.


Het waterschap is vaak niet een bekend onderwerp, zeker niet onder mijn leeftijdsgenoten. Dit vindt ik erg jammer, want iedereen maakt wel iedere dag gebruik van het waterschap. Alleen al de wc doorspoelen. Voldoende water is daarbij ook niet een vanzelfsprekend onderwerp. De droogte van afgelopen zomer, maar de overstromingen van 2021 in Limburg hebben gezien dat Nederland te maken krijgt met extremer weer.


Ik hoop dat ik bij kan dragen dat wij over 30 jaar ook nog droge voeten houden en een betaalbaar waterschap. Daarbij wil ik mij ook inzetten om het bewustzijn onder jongeren te vergroten.

Activiteiten

  • Zaterdag 11 februari borden plakken

  • zaterdag 25 februari borden plaatsen

  • Optioneel 11-14 maart flyeren

  • Zaterdag 18 maart spullen ophalen


Meld je aan als vrijwilliger bij Mirjam de Groot, bestuurslid campagne!

Je kunt dit doorgeven per mail info@cdamaashorst.nl of stuur een app berichtje naar Mirjam de Groot 06-13356143

Waarom flyeren we?

Voor zichtbaarheid en als oproep om te gaan stemmen
We delen flyers uit, lopen rond in de groene jassen met CDA logo.

We informeren eventueel waar het verkiezingsprogramma te vinden is.

We doen dit natuurlijk omdat het belangrijk is voor onze democratie, maar ook wel omdat het een gezellige en leuke actie is (ja écht!).


Het is natuurlijk fijn als je een hele dag komt meedoen maar een paar uur helpen vinden we ook al heel mooi! Zonder vrijwilligers kunnen we niet zichtbaar zijn!