Copy
Wordt e-mail niet goed weergegeven?
Bekijk nieuwsbrief online

Nieuwsbrief november 2016

 

Beste <<First Name>>,

In navolging op de nieuwsberichten van de Hartstichting en het in overleg met ons geplaatste artikel in de DuivenPost ontvang je ook via ons het laatste nieuws.

In dit nieuwsbericht: gratis cursussen nemen gretig aftrek, nieuwe AED-locaties en nieuwe aanmeldingen!

Werner Willems
Voorzitter Stichting AED-netwerk Gemeente Duiven

Gratis cursussen


Om onze doelstelling na te streven, een dekkend netwerk van AED's en vrijwilligers, zijn we in onze beginjaren gestart met cursussen die gesponsord werden. Het betrof hier de eerste cursus van nieuw aangemelde vrijwilligers. Voor de jaren daarna werd een vergoeding gevraagd waarbij we zagen dat de aanmeldingen terugliepen. Een averechts effect. Dankzij Bosman Opleidingen kunnen we alle cursussen kosteloos aanbieden. Gewoon om ervoor te zorgen dat het netwerk dekkend wordt, maar vooral ook dekkend blijft. Tot en met februari 2017 zijn de cursussen goed gevuld, daarna is er weer plaats en kan er aangemeld worden. Doen!
 

Nieuwe AED-locaties


In geval er middelen beschikbaar zijn, zetten we deze in voor het netwerk. Het afgelopen jaar bijvoorbeeld, konden we de voor ons 'zwarte gaten' dichten door het plaatsen van AED's. Soms schaffen we zelf een AED aan, maar soms worden we geholpen door organisaties die minstens voor ons van groot belang zijn. Voor Basisschool Het Klokhuis aan de Walcherenstraat te Duiven hebben we een AED-buitenkast aangeschaft. Hierdoor werd het mogelijk de AED van Het Klokhuis 24 uur per dag beschikbaar te maken. Door medewerking van Basisschool OBS De Toermalijn aan de Bergdravik te Duiven werd het mogelijk een AED en AED-buitenkast te plaatsen. Zo helpen we elkaar en maken we in één klap twee wijken veilig. Kijk op onze website voor de dichtsbijzijnde AED in jouw buurt.

En we gaan door: afgelopen weekend hebben we de volgende AED geplaatst bij De Groene Schuur aan de Lijkweg te Groessen.  Hierdoor hebben we het buitengebied van Groessen beter dekkend gemaakt.

De daaropvolgende AED die we gaan plaatsen komt in Loo. Voor de exacte locatie zijn we in overleg.

Meld een vriend, familielid of collega aan!

 
Er zijn meer dan 250 vrijwilligers aangemeld, fantastisch!

Onze doelstelling voor een dekkend netwerk is een aantal van 500 aangemelde vrijwilligers. Nu zaten we met het bestuur te denken: als elke vrijwilliger nu één vriend, familielid of collega zich bij ons laat aanmelden dan 'zijn we er'!
 

Zowel jij als de nieuwe vrijwilliger maken samen kans op een lunchbon van Brasserie Een Mooie Dag.

Hoe?


Laat iemand zich aanmelden als nieuwe vrijwilliger en zorg ervoor dat hij/zij jouw naam achter laat in het opmerkingenveld bij inschrijving. Hoe meer vrienden of familieleden zich aan laten melden via jou, des te meer kans. De enige voorwaarde is natuurlijk wel dat ze woonachtig zijn in de Gemeente Duiven.
 

Wat houd je tegen? 

Onderhoud van AED's


Thijs Janssen verzorgd voor AED-netwerk Gemeente Duiven het onderhoud van AED's. Relaties met een AED kunnen het (half)jaarlijks onderhoud aan Thijs Janssen uitbesteden. Voor een zeer gunstig tarief voert hij kundig onderhoud en reparaties uit.

Controle van de AED
  1. Werking van de AED
  2. Batterijen
  3. Elektroden
Lees verder op onze website »
 
Twitter
Website
Copyright © 2016 Stichting AED-netwerk Gemeente Duiven, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp