Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, de l'Ajuntament de Castellbisbal
 
Abril 2014 / Número 35
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
FESTA PRIMAVERA JOVE!
Vols gaudir d'una gran festa de la primavera? T'esperem aquesta nit de 23.00 a 03.00h al Casal cultural i recreatiu, a la Festa de la primavera Jove, organitzada amb el suport dels corresponsals de l'Institut Castellbisbal i l'Institut escola Les vinyes.
Si et va agradar la música de cap d'any, comptarem amb el mateix DJ durant la nit. Vine a celebrar l'arribada de la primavera amb bona música!

 
XERRADA: EI JOVE, VOLS ESTUDIAR A L'ESTRANGER?
Estàs pensant d'anar-te'n a estudiar a un altre país? No coneixes el sistema educatiu? N'hi ha ajuts o beques per poder marxar? Vine a la xerrada que hem preparat per al dijous 10 d'abril a les 18.00h on podràs informar-te sobre tot el que necessites abans de marxar.
Pots fer la inscripció al taller enviant un correu electrònic amb el teu nom, cognoms, data de naixement i títol de la xerrada a: joventut@castellbisbal.cat.
VI CONCURS DE DJ'S A CASTELLBISBAL
Tens entre 16 i 35 anys i la teva passió és punxar de DJ? Vols participar al concurs de DJ que organitzem i emportar-te grans premis amb la teva música? No en dubtis i participa-hi!
Inscripcions fins el 4 d'abril al Punt d'informació (Avinguda Pau Casals, 16) amb la teva butlleta d'inscripció i una gravació de tres temes. Pots consultar les bases aquí.
De tots els participants presentats, els 4 finalistes seran els que punxin el dissabte 26 d'abril i optaran a guanyar els premis. 
JOVES AMB EMPENTA
Arriba la següent edició de Joves amb Empenta a Castellbisbal! Busquem a joves que estiguin actualment estudiant o treballant en l'àmbit artístic. Ets tu? Anima't i participa a les jornades de Joves amb Empenta que organitzem aquest any, posant-te en contacte amb nosaltres a l'adreça electrònica: joventut@castellbisbal.cat

EDUCACIÓ
PROVES ESPECÍFIQUES D'ACCÉS ALS ENSENYAMENTS ARTÍSTICS SUPERIORS
Les dates d'inscripció a les proves les determina cada centre que les fa, i han d'estar compreses entre el 7 d'abril i el 3 de juny; la inscripció a la prova per als alumnes que no tenen el requisit acadèmic: del 23 al 28 d'abril.
Els ensenyaments artístics superiors són els següents: música, dansa, art dramàtic, conservació i restauració de béns culturals, i disseny.
Per consultar els centres, calendaris específics o fer la sol·licitud online fes clic aquí.
www.gencat.cat  13/03/2014
LA WEB PER ORIENTAR-TE
Tens clar el que vols estudiar? Recorda que a partir de maig comencen preinscripcions a diferents estudis: batxillerat, formació professional de grau mig i superior..., estigues atent al nostre blog per conèixe'n totes les dates. A més a més, podràs consultar informació de centres, documentació, sol·licituds per fer la teva preinscripció, passos...entre d'altres. 
Informa-te'n a: http://castellbisbalorienta.blogspot.com.es/
 
 28/03/2014

TREBALL
NOVES OFERTES DE FEINA BORSA JOVE DE TREBALL
Coneixes l'Oficina Jove de treball? És un servei de la Direcció General de Joventut, pensat especialment per facilitar l’accés dels joves al món del treball, aconseguir-ne la inserció laboral i vetllar per les seves condicions. El servei està destinat a joves menors de 35 anys.
Compta amb una borsa de treball dirigida a joves; per poder consultar les ofertes t'has de donar d'alta presencialment a l'Oficina, presentant-hi el teu DNI i currículum vitae imprès. Consulta les noves ofertes de treball relacionades amb les TIC. 
 
www.gencat.cat  25/03/2014

VACANCES I ESTADES
L'ESTIU ÉS TEU
Si tens entre 5 i 17 anys, vols fer amics aquest estiu i millorar en alguna disciplina, apunta't al programa "L'estiu és teu". 
Pots escollir entre 31 albergs d'arreu de Catalunya i triar entre 156 torns de 6,7,8,10 o 14 dies durant els mesos d'estiu. Pots triar, a més, el tipus d'activitats: música, idiomes, esportives, multiesportives, combinats d'idiomes i esportives...,entre d'altres. Les preinscripcions es pondran fer fins el 7 d'abril a les 12h, aquí tens més informació. 
www.gencat.cat 17/03/2014

CALAIX DE SASTRE
GUIA DINÀMICA DE SUPORT A LA CREACIÓ D'EMPRESES
Vols tenir una guia permanentment actualitzada sobre ajudes i incentius per a la creació d'empreses?
La Direcció General de la Indústria i de la Petita i Mitjana Empresa publica aquesta guia, que, a diferencia d'altres, en el moment de descarregar-la s'actualitza automàticament. A més a més, pots fer la cerca seleccionant la Comunitat autònoma a la què pertanys!
Descarrega't la guia en un sol clic!

www.injuve.es 12/03/14

BEQUES CONNECTA'T CARNET JOVE
Coneixes les beques Connecta't del Carnet Jove? Si tens entre 16 i 30 anys i disposes del Carnet jove, ja t'hi pots presentar! Tens fins el 28 de maig per poder fer la teva sol·licitud. 
Les beques disposen d'una dotació de 5.000€. La persona beneficiària fa una estada formativa en una empresa de referència del sector en concret de cada beca, amb una duració aproximada d'un any. 

Informació de cada tipus de beca, bases, participació i sol·licitud fent clic!

www.carnetjove.cat 14/03/14

Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
PIJ Castellbisbal Els Costals. Av. Pau Casals, 16. Tel. (93) 772 11 17. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.