Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, de l'Ajuntament de Castellbisbal
 
Març 2014 / Número 34
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
TROBADA JOVE "TENS UN PLA?"
El passat 22 de febrer a la tarda es va fer la trobada jove "Tens un pla?" amb motiu de l'elaboració del nou Pla local de Joventut.
A l'activitat van participar una 
quarantena de joves de Castellbisbal, expressant-hi les seves opinions, idees i millores en matèria de joventut al poble (educació, treball, habitatge, cohesió social, mobilitat, temps lleure, salut i esports...) 

Agraïm a tots/es els que vàreu participar a l'activitat ja que la vostra opinió es essencial per fer un pla local de joventut adient a les vostres necessitats! 
Podeu veure les fotografies de la trobada a la nostra pàgina de facebook. 
CONCURS INSTAGRAM DE FOTOGRAFIA JOVE
Amb motiu del dia de la Dona treballadora, el proper 8 de març posem en marxa aquest concurs de fotografia amb el tema: Dones i homes a l'esport, som iguals? 
Si tens entre 13 i 18 anys i ets resident a Castellbisbal ja hi pots concursar! 
Es poden presentar fotografies fins dijous 5 de març del 2014. Pots guanyar una càmera digital submergible o una tauleta gràfica per poder retocar les teves fotografies! 
Per conèixer la mecànica de participació del concurs fes clic aquí. 
XERRADA INFORMATIVA CAMPS DE VOLUNTARIAT
Vols anar a un camp de voluntariat? (camp de treball) Saps com escollir dates, projecte per regió o temàtica? 
Si estàs pensant a fer una experiència de voluntariat internacional no ho dubtis i vine a la xerrada que hem preparat, el dia 27 de març a les 18.30 hores, al Punt d'Informació Juvenil de Castellbisbal (els Costals).
Amb aquesta xerrada tindràs tota la informació per començar a triar aquell camp de voluntariat que més s'adapti a les teves necessitats!

EDUCACIÓ
INSCRIPCIÓ A LES PROVES D'ACCÉS A FORMACIÓ PROFESSIONAL, ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY I ENSENYAMENTS ESPORTIUS
Del 10 al 19 de març serà el període d'inscripció a totes aquelles persones que es vulguin presentar a les provés d'accés de cicles formatius de grau mig i superior de formació professional inicial, cicles de grau mig i superior d'arts plàstiques i disseny, cicles de grau mig i superior en ensenyaments esportius.
Les proves d'accés a ensenyaments professionals de música seran de l'11 de març al 5 d'abril, i de dansa, de l'11 de març al 4 d'abril. 
Per conèixer la documentació, fer la sol·licitud, requisits, mostres de proves o normativa, fes clic aquí. 

 
www.ensenyament.com  18/02/2014
PROVES D'ACCÉS A LA UNIVERSITAT MAJORS DE 25 ANYS
Ja han sortit les dates de preinscripció a la prova d'accés a la universitat per a majors de 25 anys. Fins el 3 de març tens temps a fer la teva a l'espai web d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. 
Les proves tindran lloc els dies 26 d'abril i 3 de maig del 2014. Al mateix full d'impressió de matrícula, apareixerà el centre on es faran les proves. Aquell dia hauràs de portar el teu DNI, NIE o passaport i la còpia de la matrícula. 
Per conèixer tot el procés de les proves fes clic aquí. 
 
S'OBREN LES INSCRIPCIONS PER OBTENIR ELS CERTIFICATS DE CATALÀ MODALITAT LLIURE
El termini de presentació de sol·licituds està obert des del 14 de febrer fins al 5 de març. S'hi poden presentar totes les persones que tinguin 16 anys o més en la data de la prova.
La llista provisional d'admesos i exclosos es publicarà el 17 de març.
Pots fer la sol·licitud de manera presencial o fer-la online fent clic aquí
www.gencat.cat  14/02/2014
SALÓ DE L'ENSENYAMENT 2014
El Saló de l'Ensenyament tindrà lloc del 12 al 16 de març de 2014, al Palau 2 del recinte firal de Montjuïc, en els següents horaris: de dimecres a dissabte, de 10 a 19 hores i diumenge, de 10 a 14 hores.
La trobada agrupa diverses iniciatives adreçades a estudiants en general, i a professionals del món de l'ensenyament, en particular, amb l'objectiu d'oferir una informació àmplia i actualitzada de l'oferta d'estudis a Catalunya. 
www.ensenyament.com  12/02/2014

TREBALL
VOLS CONÈIXER LA PREVISIÓ DE CURSOS DE FORMACIÓ OCUPACIONAL?
Formació dirigida a aquelles persones en situació de desocupació o en actiu inscrites a les Oficines de Treball. 
Ja està disponible l’oferta formativa prevista per aquest any en els vuit Centres d'Innovació i Formació Ocupacional (CIFO) del SOC distribuïts per tot el territori català.
L'activitat formativa que els CIFO duen a terme es basa fonamentalment en accions de formació per a l'ocupació, específiques, de qualitat i adaptades a les necessitats de les persones, de les empreses i dels territoris. Atès que és una previsió està subjecta a modificacions. 
Fes
clic aquí per conèixer l'oferta formativa prevista. 
12/02/2014
CONVOCATÒRIA 19 PLACES DE PLANS D'OCUPACIÓ A CASTELLBISBAL
Es seleccionaran 19 treballadors/es de diferents especialitats, per a la realització del projecte "Arranjament d'edificis i adequació de via pública i espais verds". 
Els perfils de feina a desenvolupar són els següents: quatre pintors oficial de primera, tres paletes oficial de segona, quatre peons de la construcció, quatre jardiners, dos peons de manteniment i dos tècnics de suport al pla d'ocupació. 

Fes clic aquí per informar-te sobre el procés de selecció i dels requisits de la convocatòria.
25/02/2014

VACANCES I ESTADES
MARGANELL. RUTA DE LES ERMITES ROMÀNIQUES
A continuació us adjuntem l'enllaç d'un dels itineraris que podeu fer per Marganell, una ruta per les ermites romàniques, on podreu gaudir de la història del romànic català gaudint amb el paisatge de Montserrat:
http://www.portalsmontserrat.net/rutes/Marganell_2.pdf 

CALAIX DE SASTRE
CONVERTEIX-TE EN EL FOTÒGRAF CONVIDAT DE LA EURO CÀMERA!
Si t'agrada la fotografia i els temes d'actualitat sobre Europa participa en aquest concurs! Nomès has d'agafar la teva càmera i seguir els temes proposats pel Parlament Europeu. La teva fotografia pot ser la escollida per sortir a la web de la Euro càmera i a les seves xarxes socials. El tema del mes de març es: el dret a cobrar una pensió. Disposes fins el 9 de març per enviar la teva foto!  
Aquí et deixem tota la informació per si vols participar al concurs. 

www.injuve.es 27/02/14

Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
PIJ Castellbisbal Els Costals. Av. Pau Casals, 16. Tel. (93) 772 11 17. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.