Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, de l'Ajuntament de Castellbisbal
 
Octubre 2014 / Número 39
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
EQUILIBRISTES, TEATRE DE TITELLES I OBJECTES PER JOVES I ADULTS
Tindrà lloc aquest divendres 10 d'octubre, a les 22.00 hores, a l'auditori d'Els Costals. 
La venda d'entrades es farà una hora abans de l'espectacle a la mateixa taquilla d'Els Costals. El preu de les entrades és de 3€ i els joves que tinguin el carnet CBJove tindran un descompte del 50% (hauran de presentar DNI juntament amb el carnet jove).
 
CONCERT DE TXARANGO
Aquesta Castanyada arriba a Castellbisbal Txarango. Podreu gaudir del concert al Casal Cultural i Recreatiu, el proper 31 d'octubre a les 22.00 hores. 
Txarango ens presentarà el seu nou treball amb la seva gira de La Tempesta tour 2014. 
L'entrada al concert té un preu de 4€,i 2€ per aquells joves que tinguin el carnet CBJOVE. 
Obertura venda general entrada anticipada: dilluns i divendres: 10, 13, 17, 20, 24, 27 i 31 d’octubre, de 16.00 a 19.00 hores. I dimarts: 14, 21 i 28 d’octubre, de 9.00 a 13.00 hores.

 
BEQUES JOVES PER CANVIAR EL MÓN
Fins el 31 d'octubre es poden presentar les sol·licituds a les "beques joves per canviar el món" que convoca l'Àrea de Joventut.
Aquestes beques subvencionen part de les despeses de desplaçaments vinculats a un projecte solidari d'alguna ONG en què participen els joves de Castellbisbal. Si vols saber més informació de les beques fes clic aquí
 
JA TENS EL NOU CARNET CBJOVE?
Encara no tens el teu carnet jove de Castellbisbal? L'Àrea de Joventut va posar en marxa a principis d'estiu, el Carnet Jove de Castellbisbal, destinat als joves que tingueu entre 12 i 29 anys. Els qui disposin del carnet gaudiran de descomptes i avantatges en diferents serveis municipals. Podreu conèixer totes les novetats a través de la plana web de l'ajuntament de Castellbisbal i a les nostres xarxes socials.
 

EDUCACIÓ
SERVEI D'ORIENTACIÓ A JOVES
L'Àrea de Joventut ofereix als joves un servei d'orientació, un assessorament personalitzat per afavorir i acompanyar el pas en les etapes educatives, així com a itineraris formatius i sociolaborals. 
El servei s'adreça a joves que volen més informació per complementar la seva formació (pas a cicles formatius postobligatoris, espais d'adults...), joves que busquen una formació per inserir-se laboralment, joves que busquen motivació per emprendre una acció formativa-professional (És això el què vull fer?)...entre d'altres. 
Si t'interessa, només cal demanar cita a Can Margarit, al telèfon (93) 772 00 55.  
CERCADOR DE CURSOS
Vols conèixer tota l'oferta de cursos d'empreses privades i particulars? Fes clic aquí i consulta l'ampli ventall de cursos disponibles a través de diferents enllaços. 
Tingues en compte que abans de fer un curs, te n'has d'informar bé (experiència i acreditació que t'ofereix), així com, també, de tots els aspectes econòmics i de contractació: durada, calendari, anul·lació, forma de pagament, etc.

www.jove.cat  8/10/2014

TREBALL
GARANTIA JUVENIL
Es tracta d'una iniciativa d'àmbit europeu per reduir l'atur juvenil. Si compleixes els requisits, en un termini de quatre mesos la Generalitat t'oferirà una oferta de treball, pràctiques o formació.
Va dirigit a joves més grans de 16 anys i menors de 25 anys, o menors de 30 anys en el cas de joves amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, inscrits o no als serveis d'ocupació, i que no tenen feina ni estan formant-se.
Per a més informació fes
clic aquí.

 
www.gencat.cat 1/10/2014

CALAIX DE SASTRE
ESCENA25
Torna Escena 25! Només has de registrar-te al web de la campanya adreçada a joves d’entre 18 i 25 anys i tindràs accés a espectacles en més de 70 teatres i sales de concerts d’arreu de Catalunya. En fer-ho, rebràs una aportació de 25€ per a una entrada o bé dos imports de 12,5€ per anar a dos espectacles diferents.
Pots comprar les entrades durant tot el mes d’octubre de 2014, però tens temps per anar a l’espectacle d’arts escèniques o al concert de música en viu que hagis triat també durant el mes de novembre.
 

 
 www.jove.cat  25/09/2014
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
PIJ Castellbisbal Els Costals. Av. Pau Casals, 16. Tel. (93) 772 11 17. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.