Copy
Departament de Joventut. Ajuntament de Castellbisbal
View this email in your browser
Butlletí electrònic d'informació juvenil del Departament de Joventut, de l'Ajuntament de Castellbisbal
 
Novembre 2014 / Número 40
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

NOTICIES
ENTREGA "BEQUES MILLORS EXPEDIENTS DE BATXILLERAT 2014"
Aquesta tarda a les 18.00 hores, a l’Espai Jove, es farà l’entrega de les "Beques als millors expedients de batxillerat 2014".
Fins al 4 d'octubre, s'hi podien presentar els alumnes empadronats a Castellbisbal, en data 31 de desembre del 2013, que cursaven 2n de Batxillerat i tenien una nota mitjana de batxillerat igual o superior a 8,5.
 
AULES D'ESTUDI
Properament us direm els dies i els horaris de les aules d'estudi nocturn. A les nostres xarxes socials trobareu una enquesta, on volem que opineu i digueu quan us aniria millor que es fessin. D'aquesta manera podem adaptar les aules als vostres interessos i preferències! Participeu-hi!
 
JA TENS EL NOU CARNET CBJOVE?
Encara no teniu el teu carnet jove de Castellbisbal? L'Àrea de Joventut va posar en marxa a principis d'estiu, el Carnet Jove de Castellbisbal, destinat als joves que tingueu entre 12 i 29 anys. Els qui disposin del carnet gaudiran de descomptes i avantatges en diferents serveis municipals. Podreu conèixer totes les novetats a través de la plana web de l'ajuntament de Castellbisbal i a les nostres xarxes socials.
 

EDUCACIÓ
PROVA PER A L'OBTENCIÓ DELS CERTIFICATS DELS NIVELLS INTERMEDI I AVANÇAT D'ANGLÈS. CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA.
Inscripció: del 24 al 28 de novembre. La inscripció dóna dret a fer un únic examen, que consta d'una prova escrita i una prova oral. Per presentar-se a les proves cal acreditar que s'ha superat el 2n curs d'ESO (o nivell equivalent) i tenir com a mínim 15 anys o complir-los durant l'any en què es fa la prova.
Més informació fes
clic aquí.

TREBALL
JA SAPS PER ON COMENÇAR?
Estàs buscant feina i no saps per on començar? Has finalitzat els teus estudis i vols fer pràctiques? Saps quins són els teus drets laborals? Vols treballar a l'estranger? O potser a l'Administració pública?...Aquí trobaràs respostes als teus dubtes i molta informació per a orientar-te en el món laboral.
 
www.jove.cat 3/11/2014

MOBILITAT INTERNACIONAL
CONEIXES EL NOU PORTAL DE MOBILITAT?
Moncat, és el nom que rep el nou portal de mobilitat que ha desenvolupat el Departament d’Empresa i Ocupació, en suport a la mobilitat de la ciutadania. Si tens pensat estudiar o treballar arreu del món, tens a la teva disposició aquesta pàgina on trobaràs tota la informació i els serveis disponibles per prendre decisions. Tant si vols marxar, tornar o romandre a Catalunya. 
 
 www.jove.cat  30/10/2014

VACANCES I ESTADES
CASTELL DE MONTESQUIU
El castell de Montesquiu té, possiblement, el seu origen en l'enclavament d'una torrassa de guàrdia que va fer edificar el comte Guifré I (el Pilós) al segle IX. Si fas una visita al castell podràs trobar-hi: les sales nobles del castell, un centre de recursos, un punt d'informació del parc i organització de visites guiades, una sala d'exposicions a La Cabanya del Castell, i La Solana, i un centre de Formació Forestal Especialitzada. 
Si vols més informació fes
clic aquí
Ajuntament de Castellbisbal
Jove.cat
Xanascat
Carnet Jove
Departament de Joventut C/ Major, 103. Tel. (93) 772 00 55. 08755 Castellbisbal
PIJ Castellbisbal Els Costals. Av. Pau Casals, 16. Tel. (93) 772 11 17. 08755 Castellbisbal
Si no vols tornar a rebre aquest butlletí només cal que ens ho facis saber. Fes un clic aquí
De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, quedeu informats que les vostres dades de caràcter personal formaran part del fitxer automatitzat Usuaris Serveis Municipals del que és responsable l’Ajuntament de Castellbisbal. Així mateix, al facilitar les dades sol·licitades, doneu el vostre consentiment per a poder portar a terme el tractament de les dades personals per a les següents finalitats: Enviament d’informacions de caràcter juvenil generades per l’Ajuntament de Castellbisbal. De la mateixa manera, us informem que podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-vos per correu electrònic lopd@castellbisbal.cat o bé a l’Oficina Atenció al Ciutadà de l’AJUNTAMENT DE CASTELLBISBAL, a l’Av. Pau Casals, 9, 08755 – BARCELONA.
No imprimiu si no és necessari. Protegim el Medi Ambient.