Copy
Отворете во прелистувач

Збогатете ги пакетчињата за вашите најмили со подароци, кои се трајни, едукативни, забавни и што е најважно – не ги расипуваат забите!


Новогодишните празници се ближат, новогодишните пакетчиња се подготвуваат, празничната возбуда расте, а растат и очекувањата на најмалите! 

Оваа година збогатете ги пакетчињата за вашите најмили со подароци, кои се трајни, едукативни, забавни и што е најважно – не ги расипуваат забите! :)

Специјални новогодишни изданија

Зошто доцни Дедо Мраз
боенка со приказна во стихови

 

Дедо Мраз кај Матеј и Луна

сликовница со активности

Снешко смешко

сликовница

 

Волшебна ноќ во шумата

картонска сликовница

Зимска бајка
боенка

Winter tales

зимска празнична мандала боенка, за големи и мали

Новогодишни производи
Новогодишни честитки
Картички за посвета
Новогодишни СМАРТ пакетчиња

СМАРТ пакетчиња за умни дечиња

ПРЕЗЕМЕТЕ ПОНУДА

За поголеми нарачки, следува попуст на редовните цени.
Информации на:

Т +389 2 3124 227
М + 389 78 303 442

Web:  www.literatura.mk

Mail: sales@arslamina.com

© Арс Ламина 2018, Сите права задржани.
Ја примивте оваа порака бидејќи сте наши соработници, пријатели или сте се регистрирале на нашата листа. Доколку сте ја добиле оваа порака по грешка или едноставно не сакате повеќе да добивате информации од нас, ве молиме одјавете се од листата.

Адреса:
Арс Ламина публикации
ул. „Св Кирил и Методиј“ бр 50, Скопје

ажурирајте го профилот | одјавете се од листата


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Арс Ламина публикации · ул. Св. Кирил и Методиј бр. 50, VI кат · Скопје 1000 · Macedonia