VERZAMELING BRIEVEN VOOR HET WERELDWIJD VREDESINITIATIEF 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inleidende brief   brief 1   brief 2   brief 3   brief 4   brief 5   brief 6   brief 7 W E R E L D W I J D   V R E D E S I N I T I A T I E F 
__________________________________________

Een doeltreffend programma voor het creëren van vrede, in onszelf en in onze omgeving
________________________________________________________
 

Beste supporters van vrede,

Door uw eigen beoefening van Transcendente Meditatie hebt u heel waarschijnlijk al een vermindering van stress, meer gemoedsrust en ook nog andere voordelen ervaren die van nature ontstaan door een regelmatige beoefening. 


Stel u voor wat er zou gebeuren indien de hele wereld kon proeven van deze resultaten. Als de hele wereld zou handelen vanuit een toestand van vrede in plaats vanuit stress zouden de misdaadcijfers pijlsnel zakken. Politieke, etnische en religieuze conflicten zouden verdwijnen en elke oorlog zou eindigen. Wetenschappers benoemen deze positieve tendens als het Maharishi Effect


Het Initiatief voor Wereldvrede werkt aan de verwezenlijking van deze prachtige visie. Het is een wetenschappelijk gevalideerd project dat in het leven geroepen werd door Maharishi Mahesh Yogi om een einde te maken aan elke oorlog en conflict en om vrede te creëren en te bewaren doorheen de tijd, voor alle naties en culturen. De resultaten van dit project beginnen we reeds te zien.

In de korte nieuwsbrieven die op deze zullen volgen, willen wij een beeld schetsen van de manier waarop individuen en naties overal ter wereld deelnemen aan dit project en grote vooruitgang boeken. U zal ook vernemen op welke manier u kan helpen om permanente vrede en voorspoed te brengen naar uw land en dat van anderen.


Er is een eenvoudige, wetenschappelijke en realistische oplossing voor het handhaven van wereldwijde harmonie. U kan uitleg vragen aan uw TM leraar of onze website www.vedicpandits.org bezoeken.

Met onze beste groeten, 
 
JAI GURU DEV 

Uw Ambassadeur
Het Wereldwijd Vredesinitiatief voor iedere natie ter wereld 

Inleidende brief   brief 1   brief 2   brief 3   brief 4   brief 5   brief 6   brief 7 
 
Copyright © 2021 BST, All rights reserved.