VERZAMELING BRIEVEN VOOR HET WERELDWIJD VREDESINITIATIEF  
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inleidende brief   brief 1   brief 2   brief 3   brief 4   brief 5   brief 6   brief 7 W E R E L D W I J D   V R E D E S I N I T I A T I E F 
__________________________________________

9000 samen op één plaats
voor wereldvrede 
________________________________________________________
 
Beste supporter van vrede,

In onze eerste brief aan u, hadden we het over de diepgaande persoonlijke transformatie die voortkomt uit de beoefening van het Transcendente Meditatieprogramma. Deze brief gaat over de manier waarop groepen die de gevorderde meditatietechnieken van het TM-Sidhiprogramma beoefenen, waar het yogisch vliegen deel van uitmaakt, de positieve effecten versterken en zo via een kortere weg zorgen voor nationale- en wereldvrede. Wetenschappers noemen dit het uitgebreide Maharishi Effect. (Klik hier om onze eerste brief te lezen.)

De kracht van 9000

Volgens wetenschappelijk onderzoek wordt vrede, harmonie en coherentie in de samenleving bevorderd wanneer een groep, waarvan het aantal deelnemers slechts √1% van een bevolking bedraagt, het gevorderde TM-Sidhiprogramma waar het yogisch vliegen deel van uitmaakt, beoefent. 

 
De voordelen van de Transcendente Meditatie techniek
nemen toe naarmate meer mediterenden de groep vervoegen

 
Een groep van 9000 personen die samen het TM-Sidhiprogramma beoefent inclusief het yogisch vliegen is voldoende om vrede te creëren en te behouden voor de hele wereld.
 
Kom meer te weten over dit baanbrekende werk

Drieëntwintig wetenschappelijke studies en vijftig demonstratieprojecten in steden en landen over de hele wereld tonen de krachtige resultaten van groepen die samen het TM-Sidhiprogramma inclusief het yogisch vliegen beoefenen. In één studie, die in Washington D.C. werd gedaan, daalden de misdaadcijfers met 23% gedurende de periode van het onderzoek. Gelijkaardig toonde een test met deze technologie tijdens de oorlog van 1980 in Libanon een afname van dodelijke slachtoffers met 76%. U kan hier meer over deze studies lezen.

Onze website https://vedicpandits.org/nl/ belicht zowel dit onderzoek als de bevestiging ervan door vooraanstaande wetenschappers over de hele wereld. Verder vindt u eveneens gedetailleerde uiteenzettingen over deze technologie en rapporten over de vooruitgang van het prachtig werk dat over de hele wereld wordt gedaan.

We nodigen je uit meer te weten te komen door een bezoek te brengen aan onze website of door een gesprek met je TM-leraar.


Met vriendelijke groeten,
 
JAI GURU DEV 

Het Wereldwijd Vredesinitiatief voor iedere natie ter wereld 
 
Inleidende brief   brief 1   brief 2   brief 3   brief 4   brief 5   brief 6   brief 7 
 
Copyright © 2021 BST, All rights reserved.