GLOBALNA MIROVNA INICIJATIVA - OMOT SA UVODNIM PISMIMA 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uvodno pismo   Pismo 1   Pismo 2   Pismo 3   Pismo 4   Pismo 5   Pismo 6   Pismo 7GLOBALNA MIROVNA INICIJATIVA 
__________________________________________

Vrhunski obrazovani stručnjaci
koriste drevnu nauku i
tehnologiju svesti za stvaranje mira

______________________________________________
 
 
Dragi podržavaoci mira,

U našem prethodnom pismu (pismo 2) smo govorili o
Maharišijevom efektu i o tome kako je 9 000 pojedinaca dovoljno za smanjenje negativnih tokova dešavanja kao što su stopa kriminala i ratna stradanja, i za povećanje pozitivnih trendova kao što su zdravlje i mir širom sveta. (Ovde možete da pročitate pismo 2).

Postoje već obučeni čuvari mira koji mogu obaviti ovaj važan posao. 

 
Zanimanje - stvaranje mira

Hiljadama godina su tradicionalne porodice u Indiji bile čuvari ove dragocene tehnologije stvaranja mira. Sa oca na sina, Vedske porodice prenose ovo dostojanstveno zanimanje - Vedski Pandit. Na sanskritu Veda znači znanje, a Pandit znači stručnjak.


Sprečavanje sukoba tišinom i zvukom

Svakoga dana posebno obučeni Maharišijevi Vedski Panditi upražnjavaju ‘Jogu’ (meditaciju--transcendiranje) i ‘Jagje’ (naučnu primenu zvuka za stvaranje pozitivnog dejstva mira i sklada za čitav svet). Recitovanjem tih posebnih zvukova, Maharišijevi Vedski Panditi mogu da ožive određene vidove prirodnog zakona da se uklone prepreke za pojedinca ili spreče problemi za zemlju.
  
Kroz svakodnevno vežbanje
TM i TM-Sidhi tehnika u velikim grupama, Maharišijevi Vedski Panditi doživljavaju duboko smireno stanje čiste svesti. Ishod toga je njihova pojačana povezanost s tim jedinstvenim, neograničenim poljem, domom svih zakona prirode i prirodna oživljenost tog neizmerno snažnog polja za dobrobit društva. A utemeljeni u toj smirenoj svesnosti, oni upotrebljavaju nauku o zvuku, Jagju, da pojačaju te blagotvorne učinke. 


Zaista je velika sreća imati ove stručnjake za održavanje mira u svetu. Pozivamo vas da saznate više o tome kako ovi Maharišijevi Vedski Panditi donose mir i sklad zemljama širom sveta, kroz razgovor s vašim TM učiteljem ili posetom našoj internet stranici vedicpandits.org.

S poštovanjem,

JAI GURU DEV 

Vaši ambasadori 
Marija Petrović, 
Predrag Kovačević, 
Voja Trajković
kontakt: 
maharishiyagyasrbija@gmail.com

Globalna mirovna inicijativa za svaku zemlju sveta
 

Uvodno pismo   Pismo 1   Pismo 2   Pismo 3   Pismo 4   Pismo 5   Pismo 6   Pismo 7
 
Copyright © 2021 BST, All rights reserved.